Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic nie dociera do tych puszczalskich kobiet mówisz 500x razy

Polecane posty

Gość gość

dalej nie rozumieją i to jeszcze gada się od małego! seks po ślubie kobiety uprawiają przed

Gość gość
jedzenia, spania, grania, czytania i innych przyjemnosci tez sobie odmawiasz? no, ok, nie ty, ty na prawictwo nic nie mozesz poradzic. ale wy laski! nie czekajcie!!! seks jest lepszy niz cokolwiek innego, tylko trzeba znalezc tego, ktory sie zna, a w ciemno z pierwszym rzadko sie udaje ;)

Gość gość
a ty tez seks tylko po slubie?

Gość gość
gość dziś ty nie porównuj jedzenia, spania do seksu? bo bez tego drugie da się żyć! a bez jedzenia umrzesz, brak snu tez umrzesz? a bez seksu? nic się nie dzieje . Jeszcze kobieta nazywa dziewczyny = laskami masakra jakaś

Gość gość
dalej nie rozumieją i to jeszcze gada się od małego! x Puszczalska to dla Ciebie jaka? Taka co nie jest już dziewica? Od małego to byłam molestowana seksualnie a jak miałam 14 lat to mnie zgwałcono. To, ze nie byłam dziewica jako nastolatka nie miałam żadnego wpływu. Takich kobiet jak ja jest więcej tylko żadna tego głośno nie mówi.

Gość gość
Gdający facet toż to baba Prawdziwy facet działa. Tobie pisane niedziewice ! Ale zawsze może Cię boleć głowa ;)