Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 9857364067ghbf

Piasek w pochwie. POMOCY!!!!

Polecane posty

Go艣膰 9857364067ghbf

Witajcie. Uprawia艂am wczoraj seks na cmentarzu, ale n ie robili艣my tego na nagrobku, tylko w pobli偶u. Niestety podczas solidnego 艂upanka nalecia艂 mi ten piasek do pochwy i nie wiem,czy teraz nie b臋d臋 mia艂a jakiej艣 choroby - wiadomo, ten piasek jest jednak ska偶ony... Czy kto艣 by艂 w podobnej sytuacji? Troszk臋 si臋 martwi臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Puma2935
zawsze zastanawia艂o mnie to co kobiety robi膮 w takich przypadkach je艣li jakie艣 drobiny tam sie dostana... czy solidny strumie艅 wody m贸g艂by wyp艂uka膰 kobiece wn臋trze?

Udost臋pnij ten post

To nic powa偶nego ... co najwy偶ej zamienisz si臋 w zombie. Przy odrobinie szcz臋艣cia mo偶e nawet za艂apiesz si臋 na jak膮艣 rol臋 w najnowszym ,,Resident Evil''.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 9857364067ghbf
PROSZ臉 O PILN膭 POMOC!!!!!!!!!!!!! to nie s膮 偶arty. Nie chc臋 i艣膰 do ginekologa, nigdy nie by艂am. Ch艂opak nam贸wi艂 mnie na seks na cmentarzu,bo on wierzy w okultyzm i powiedzia艂, 偶e w ten spos贸b b臋dzie seks lepszy du偶o, bo energia tych wszystkich martwych ludzi przejdzie na nas. To by艂 m贸j drugi raz, a teraz si臋 martwi臋. On chcia艂 to zrobi膰 na nagrobku, ale ja nie umia艂am, bo si臋 ba艂am, 偶e jaki艣 duch wyjdzie, czy co艣 takiego...I tak bardzo si臋 ba艂am,bo czu艂am, jakby to by艂o jakies niepowo艂ane....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tatiana B
Twoj chlopak jest porabany, nigdy nie powinna艣 sie na to godzi膰! Czy rodzice was nie nauczyli szacunku dla zmar艂ych?! jak najszybciej powinna艣 w takiej sytuacji uda膰 si臋 do ginekologa! W takich sprawach nie ma 偶art贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i co mu powiem??? ze kochalam sie z chlopakiem na cmentarzu?!?! Chyba bym sie spalila ze wstydu, albo by mnie jeszcze podal na policje.........boje sie :( naprawde nikt z was nigdy nie uprawial seksu na cmentarzu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chappi
a wypiedol mu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Seks na cmentarzu ??? ju偶 nie by艂o gdzie ??t tak czy inaczej b臋dziesz musia艂a i艣膰 do lekarza , my艣l臋 偶e ten cmentarz zem艣ci si臋 na tobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wy si臋 dajecie nabiera膰 a to prowo.

Udost臋pnij ten post