Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 15

Polecane posty

1. Międzynarodowy Fundusz Walutowy przygotował raport oceniający Polskę 2. Wg Funduszu, projekty rządu mogą zaszkodzić finansom publicznym 3. MFW zwraca też uwagę na ryzyko zewnętrzne, m.in. stagnacje w eurolandziexWśród zewnętrznych czynników ryzyka, które mogą negatywnie wpłynąć na wzrost polskiej gospodarki, raport wskazuje spowolnienie na rynkach wschodzących wraz z niestabilnością na rynkach finansowych i przeciągającą się stagnację w strefie euro.

nie to co za PO która wszystkich do pudła pakowała "zgodnie z prawem" za sprzeciwianie się władzy.xxTak jest w twoim omamie?No to jest bardzo ten omam odległy od rzeczywistości...:O

Wizji budowy waszego państwa nie można zapewne nazwać stricte putinizmem ani faszyzującym autokratyzmem, mimo że czerpiecie z nich liczne wzory i inspiracje. Wy tworzycie inny, nowy system. System tak plugawy jak podziemna aborcja.List Otwarty do Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej oraz do przedstawicieli władzy ustawodawczej i wykonawczejxWołam z głębi mojego serca i umysłu! Nie psujcie i nie burzcie mi Ojczyzny! Protestuję!xNie zgadzam się na gwałcenie przez Was prawa i łamanie konstytucji. Nie zgadzam się na bezwzględne i bezkarne zawłaszczanie państwa! Nie chcę być pozbawiona wpływu na obraz mojego kraju za granicą ani na moje życie tu, w Ojczyźnie!xxWarto przeczytać całość: http://tnij.org/s661jyc

Gość gość
"Tego nie wiem. Ale wiadomo, że kłamał... " x jak to nie wiesz. przecież każdy "obrońca demokracji" takie rzeczy musi wiedzieć. pisowiec to kłamie, bije żone i donosi na kolegów. odpowiednie służby to skrupulatnie wyświetlą.

jak to nie wiesz. przecież każdy "obrońca demokracji" takie rzeczy musi wiedzieć. pisowiec to kłamie, bije żone i donosi na kolegów. odpowiednie służby to skrupulatnie wyświetlą.xxMoże dlatego, że ja jestem obrońcą demokracji w tym brzmieniu a nie w cudzysłowie...Pisowcy kłamią a naczelnym przykładem jest "wuc" Jarosław K. wielokrotnie skazany za kłamstwa.Żony nie bije bo nie ma.Nie wiem czy donosił...Ale np taki Kryże czy Piotrowicz skazywali Polaków za działania antysocjalistyczne...:O

Polska zmienia się w sensie ekonomicznym na lepsze. Jak wynika z danych przedstawionych przez Międzynarodowy Fundusz Walutowy, przeciętny Polak jest już bogatszy od przeciętnego Greka.xTo pierwszy raz, gdy Polacy stali się bogatsi od obywateli któregoś z krajów starej UE. Obecnie, uwzględniając realną moc nabywczą walut narodowych, dochód Greka wynosił 26 499 dolarów, a Polaka 26 455.xTo tylko drobna różnica, ale MFW nie pozostawia wątpliwości: Będzie rosnąc na korzyść Polski. W przyszłym roku ma wzrosnąć do aż 500 dolarów.xTymczasem jeszcze w 2004 roku, gdy przystępowaliśmy do UE, od Grecji dzieliła nas po prostu przepaść. Dochód narodowy Greka wynosił 96 proc. średniej całej UE, a Polaka - tylko 49 proc.xPolska tymczasem o 1/5 zwiększyła wielkość gospodarki i uniknęła recesji. Jak podaje MFW, niedługo przegonimy także Portugalię.xxTo pewnie z tego powodu, że PO zniszczyła Polskę i jej przemysł....:O

Gość gość
"Nie zgadzam się na gwałcenie przez Was prawa i łamanie konstytucji." x boć nie można się zgadzać na pisowskie gwałty i tortury i każdy z licznie rozmnożonych uczestników marszu przeciw wyprowadzaniu polski z europy takie listy pisać powinien. należy powstrzymać pisowskie gwałty. kolejna antypisowska demonstracja (tym razem przeciwko wyprowadzaniu polski z nato) będzie miała 500 tyś uczestników. albo i milion. i to bez względu na to ilu przyjdzie. już się o to pani hania z ratusza postara.

boć nie można się zgadzać na pisowskie gwałty i tortury i każdy z licznie rozmnożonych uczestników marszu przeciw wyprowadzaniu polski z europy takie listy pisać powinien.należy powstrzymać pisowskie gwałty.xxDokładnie.

Gość gość
Pan prezydent Andrzej Duda cieszy się poparciem 50 % Polaków. Mimo wscieklego ataku przegrancow i rynsztokowych mediów to wielki sukces. A pamiętacie jeszcze Brąka ? Hi hi hi hi hi hi

Nie am wściekłego ataku.Są konkretne i prawdziwe zarzuty łamania prawa przez pana niestety prezydenta.

Gość gość
Zamieścił ankietę ogladaczy TVN.Ha ha ha ha ha nie mogę, spadlem z kanapy.Shatyn przestań

Polska znajduje się na przedostatnim, 27. miejscu w rankingu poziomu równouprawnienia osób LGBT w Unii Europejskiej - poinformowała we wtorek wiceprezes Kampanii Przeciw Homofobii Mirosława Makuchowska. Rankinig przygotowało stowarzyszenie ILGA Europe, czyli międzynarodowe stowarzyszenie europejskich organizacji LGBT.xILGA Europe przygotowuje ranking co roku od siedmiu lat. Główne kryteria - zapewnienie przez kraj równouprawnienia w kwestii ochrony prawnej, ochrony w obszarze zatrudnienia, możliwości założenia rodziny, ścigania przestępstw na tle nienawiści oraz uzgodnienia płci.xPolska znalazła się w tym roku na przedostatnim, 27. miejscu. Gorzej niż u nas jest tylko na Łotwie.xZdaniem Makuchowskiej, Polska od kilku lat spada w rankingu, bo cała Europa, nie tylko Zachodnia, ale także kraje byłej Jugosławii, Malta czy Cypr idą do przodu.

Gość gość
wg shatyna tvn mówi prawdę jedyne rzetelne media

Gość gość
oszołomy dostają wścieklizny jak się okazuje że kampania nienawiści przeciwko prezydentowi nie działa.

Gość gość
A jakie to prawo zlamal pan prezydent ?

Gość Antychrysti
PIS gwałci i torturuje? Rozhisteryzowane czubki jesteście ale czego oczekiwać po wypranych przez GW tefalenach mózgi.

Gość gość
"Polska znajduje się na przedostatnim, 27. miejscu w rankingu poziomu równouprawnienia osób LGBT w Unii Europejskiej " x NAPRAWDĘ???? matko boska aż się boję czy ja to przeżyję że moja ojczyzna skutecznie broni się przed dyktaturą dewiantów.

Gość gość
A jak ugotować obiad jak czlowiek zalamany Trybunalem Konstytucyjnym ?

- Beata Kempa jest przykładem, jak komuna tkwi w naszych głowach. Myślę, że mieszkańcom miasta, z którego pochodzi, jest bardzo wstyd za panią minister, która się ośmiesza - tak Władysław Frasyniuk skomentował w TOK FM, decyzję szefowej KPRM ws. pracy urzędników 4 czerwca.xLegendarny przywódca dolnośląskiej Solidarności ma nadzieję, że Polacy - nie tylko na złość rządzącym - będą wspólnie świętować 27. rocznicę wyborców 4 czerwca 1989 roku.x- To ma być wielki piknik, święto radości. To taki współczesny dzień niepodległości. Powinniśmy pokazać szacunek dla tej daty. To był moment kiedy nawet komuniście wiedzieli, że to koniec systemu, że idzie duża zmiana. Mówię do wszystkich urzędników: czekamy na was - mówił Władysław Frasyniuk w TOK FM.xŚwiętować można oczywiście nie tylko w Warszawie. - Niech każde okno, balkon staną się "wolnym" oknem, balkonem. To ich tak wkur..., a nam sprawi radość - stwierdził Frasyniuk.

Gość gość
i konstytucja jaka złamana, aż strach.

Państwa powinny być świeckie, te wyznaniowe kończą źle - wywiad papieża Franciszka dla katolickiego "La Croix"xxDokładnie.

Gość gość
i jeszcze to właśnie. urzędnicy zamiast na marsz kodu do pracy będą musieli pójść. pisowski terror po prostu. jak żyć w takim kraju? panie władysławie legendarny, niechże nam pan powie.

Gość gość
Czym ma walczyć Polska? Wejść na rynek narządów. Kodziarze mają dzieci? Mają. Ma dziecko ten gruby kodziarz Kalisz? Ma. Sprzedać na narządy. Sprzedać resztę tych kodziarskich dzieci. To są gigantyczne pieniądze i wielkie wpływy. Myśl matole!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
mądrzy nie są. patrz kogo wybrali

Gość gość
A który artykuł konstytucji "zlamal "Pan prezydent ?

Gość gość
komusza Konstytucja III RP-PRLbis zwana konstytucją kwaśniewskiego niedługo będzie wyrzucona do śmietnika historii