Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje sie upokorzona

Polecane posty

xxbobixxdziś Nie, nie jestem ... staram mu się dogodzić w kazdy mozliwy sposób by nie musiał latać i bzykac innych panienek ... a sama jestem niezadowolona ze swojego rozmiaru więc przy okazji poprawię swoją samoocenę ... Ciekawe jakbyś Ty miał penisa 5 cm i by Ci z tyn było źle , miałbyś dziewczynę ktora Cię zapewnia ze jej pasuje po czym widzisz że ogląda DUŻE PENISY i zdajesz sobie sprawe ze nie spelniasz jej oczekiwań. .. ze jestes gorszy niz ci wszyscy na ktorych patrzyla i sie nimi jarała ... X Tak sobie tłumacz, tylko plątasz się w tym wszystkim. Trzeba było nie płakać, tylko się cieszyć, skoro jak piszesz jesteś "niezadowolona ze swojego rozmiaru" A tak jesteś usidlona, bo brał cię taką jaka byłaś, żeby nie latał za innymi, to rzucasz jemu "koło ratunkowe" w postacji operacji plastycznej. O Lol co zrobisz jak ty 30-ści, a on 40-ści i będzie oglądał 18-taki? Z tym penisem, to się zbłazniłaś bo z 5-tki :-) i tak by mi nie zrobili 15-stki, a ty idziesz z MEGA głupim argumentem 1) Żeby nie latał za innymi i TO cię boli, a tłumaczysz sobie, że nie jesteś zadowolona ze swojego wyglądu :-)

Jak będzie chciał wymianę par, to też na to pójdziesz. On wtedy będzie z młodą, która ma DUŻY NATURALNY biust, a ty z jakimś pryszczatym, garbatym :-) Nie no sorry, ale na to wychodzi. Byle by jemu dogodzić :-)

Brzydka nie jestem wiec na byle co nie pójdę ; p a tak poważnie żadnych wymian oboje jesteśmy temu przeciwni.Po prostu chcę tez czuc sie dobrze sama w sobie.

xxbobixxdziś Brzydka nie jestem wiec na byle co nie pójdę ; p a tak poważnie żadnych wymian oboje jesteśmy temu przeciwni.Po prostu chcę tez czuc sie dobrze sama w sobie. X Zresztą rób jak uważasz, ja tylko odniosłem się do tego idiotycznego twojego argumentu. W sumie to twoje ciało i twoje życie, ja tam np wolę naturalne, niż sztuczne z którymi też to może być większy problem niż myślisz :-)

Gość gość
oj ale ty jesteś zdesperowana ,niedowartościowana,kaleczyc ciało dla faceta,masakra,dajesz wszystko mu az do znudzenia,ja daje tylko pół dłoni a na spotkanie ze mną trzeba się natęsknic,potem można się upajac i znikne bo nie trawie rutyny ,żeby wrocic i zatulic,wymierzam kary albo daje nagrodę,kocham i mieszam w glowach ,twoje cycki tez mu się znudza,przykro mi to mowic ale niestety ,bo to ciekawe jest gdzie indziej,po co ci te sztuczne cyce naturalne sa lepsze

Gość gość
pan jest bardzo nieszczęśliwy bo mu nie dyga przykro dlatego nienawidzi seksu preferuje głaskanie, całusek w czółko i trzymanie za rączkę jakie to urocze

Gość gość
zz pisania widac ze ta dziewczyna jest emocjonalnie niedorosnieta...