Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego fryzjerki maja obsesje na punkcie obinania wlosow? I zamiast 2cm tna 10

Polecane posty

Gość gość

? :D

Gość gość
Bo jest różnica pomiędzy stylistką a fryzjerka. Fryzjerka obetnie krócej i na "miskę" bo się nie dokształca i wie tyle ile ze szkoły wyniosła. Wystarczy popatrzeć na starsze panie. W 99% wszystkie zrobione "na baranka" i jednakowo.

Gość gość
mi tłumaczą że końcówki zniszczone i trzeba więcej

Gość gość
bo im faceci kłamią w nocy i mają problem odmierzyć

Gość gość
O jezuu bo chodzisz do jakiejś przekupy d**y zazdrośnicy przeciętnicy Weź nie zakładaj już tych nudnych tematów o niczym.

Patrzcie czy praktykantki czy fryzjerki was obcinają. Trzeba mówić, że chcesz 2 cm obciąć i więcej nie mimo rozdwojonych końcówek bo zapuszczasz i chcesz mieć długie. I najlepiej nie cieniować (cieniowanie wyszło z mody) a potem takie krótkie wychodzą bo są obcinane pod każdym kątem. x Jak pod złym kątem obcinają to potem tak jest. Przy podcinaniu włosów podnosi się u nasady góra przez co wydają się krótsze.

Gość gość
I chuj że zniszczone, do szału mnie doprowadza gadanie że zniszczone. Fryzjerka ma wykonać usługę zgodnie z życzeniem klienta i koniec kropka. Wyobraź sobie że zamawiasz sukienkę u krawca, potem na odbierasz i ma zupełnie inny krój bo krawiec stwierdził że materiał chujowy i taka się będzie lepiej układać. Kpina. Osobiście nie chodzę już do fryzjera bo nieważne gdzie poszłam zawsze wychodziła wkurwiona i zła. Nawet jak kolor miła mi zrobić to zawsze problem z dupą. Teraz włosy ścianam sama, nauczyłam się tego z filmików na YT, a włosy farbuje drogeryjnymi farbami i odziwo zawsze jakos się uda uzyskać kolor jaki chce.

Gość gość
No szok k****. Wlasnie wyszlam od fryzjera. Wlosy byly do zapiecia biustonosza a teraz sa do szyji. Czuje sie jakby mi cycki obcieto :) mial byc dlugi bob a ta p***a sciela z tylu krotko a z przodu jakies ogony. Kazdy z mojego otoczenia jest w szoku

Gość gość
23: 30 napisz prosze jak scinac by byl trójkąt z tylu i pazurki z przodu :( i jak farbowac szatynkowe wlosy samemu na jasny blond?