Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję porady w sprawie wyglądu

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że czuję się ostatnimi czasy niezbyt atrakcyjnie i chciałabym coś zmienić w swoim wyglądzie, żeby dodać sobie pazura... Może zechciałby mi ktoś coś doradzić? Byłabym bardzo wdzięczna. :) Fotografie przesłałabym na maila.

Gość gość
Zależy mi na kimś, kto zna się na kosmetykach, fryzurach, ciuchach itp. :)

Gość gość
Opisz sę tutaj jeśli nie chcesz wrzucać foci :):)

Gość gość
Mogę się opisać tutaj, ale nie wiem, czy to wystarczy, by coś doradzić. Fotek wrzucać tutaj nie chcę - za dużo oszołomów się kręci, zresztą wolę pozostać anonimowa. :)

Gość gość
To dawaj i zaczynaj, będę twoim metorem :):)

Gość gość
Szatynka, włosy do ramion, okrągła twarz z rumieńcami, jasna cera, jasne brwi, niebieskie duże oczy, mały nosek, duże usta, 166 cm wzrostu, 80 kg wagi (wiem, dużo - muszę zrzucić). Styl póki co nijaki - ubrania przeważnie w ciemnym kolorze, dzinsy albo workowate spodnie. Makijaż - tylko tusz do rzęs, kredka do oczu i błyszczyk póki co.

Gość gość
Chyba pan zrezygnował ;) Będę więc wdzięczna za poradę mailowo :)

Gość gość
Ja chyba mogłabym ci pomóc. Nie jestem żadnym guru jeśli chodzi o kosmetyki, fryzury itp. ale co nieco wiem. Ale chyba tak jak mówisz, lepiej będzie po zobaczeniu zdjęcia, poniewaz tak to ciężko ocenic po suchym opisie.

Gość gość
fryzura dużo daje. Ja kiedyś farbowałam włosy i miałam inaczej wystrzyzone. Teraz mi sie nie chce, po za tym mam zdrowsze włosy bez farb i moj naturalny kolor bardzo się mi podoba. Wiem że im bardziej sztuczna byłam (makijaż, włosy itd) tym więcej facet ów wabiła.... a teraz juz przestałam. więc jak chcesz cos zmienic to najlepiej fryzurę i makijaż.

Gość gość
Prześlę ci zdjęcia, ok? Mój mail: podjaworrem@wp.pl

Gość gość
Ok. Wysłałam ci maila już.

Gość gość
głupia nastolatka, twój wygląd jest nieistotny, ale te 80kg to przegięcie przy 166cm, zacznij biegać i przestań jeść gòwno

Gość gość
Czemu mnie wyzywasz od głupich nastolatek? To już nie można się poradzić ws. wyglądu? Nikt ci nie każe się wypowiadać.

Gość elkakos
Zawsze możesz się pokusić o poradę fachowej stylistki i wizażystki . Ta agencja oferuje takie usługi http://www.individual.pl . Są na rynku od lat, także wyróżnia ich bardzo bogate doświadczenie i wiedza .