Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy niewinny wyglad podoba sie mezczyznom

Polecane posty

Gość gość

Czy naturalny, niewinny, dziewczecy typ urody moze sie podobac? Mam nieco dziecinna, okragla twarz, jestem niska, niedobrze mi np. w mocnym makijazu, niedobrze mi w "seksownych" ubraniach, lepiej mi w zwiewnych sukienkach i delikatnym makijazu.. Moje kolezanki, wymalowane laski na obcasach i modnie ubrane maja wielkie powodzenie, niestety mi niedobrze w takim stylu.. Co myslicie?

Gość gość
Tak, podoba się! Nie każdy chce mieć lalkę Barbie.

Gość gość
To normalne-jesteś właścicielką subtelnej urody. Miałam identycznie-oczy mogłam pomalować dopiero po 25roku życia i to tylko po to by je zaraz zmyć:D i nie domyć zostawiając efekt lekkiego podkreślenia-tak naprawdę pomalowałam oczy mają 28lat! Szok prawda? Dopiero mogłam sobie kreski zrobić-jak miałam 28lat. A wzór panterki zaczęłam nosić dopiero po 33roku życia bo wcześniej w panterce wyglądałam jak przebieraniec-zupełnie mi to nie pasowało Między 30 a 33 rokiem życia najlepiej wyglądałam chyba w bieli lub czerni albo jasnych bądź zdecydowanych żywych barwach ale bez wzorów. A teraz mogę nosić mocny makijaż ale musiałam dobic do 40 i urodzić dzieci żeby zaczęło mi to pasować!