Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sapioseksualistką

Polecane posty

Gość gość

Interesuję się wyłącznie mężczyznami, którzy mają ponadprzeciętny iloraz inteligencji. Nic tak nie pociąga mnie jak mózg u faceta; stawiam go ponad wszystko. Chociaż sama nie uważam się za typ intelektualistki (mimo że wiedzę poszerzać lubię i to bardzo), to uwielbiam obrać się w kręgach, gdzie przebywają oczytane i błyskotliwe osoby. Ktoś ma podobnie?

Gość gość
ja tam wole cycki :f

Gość gość
Niektórzy to tylko o jednym. Ja tam wolę być ceniona za intelekt, a cycki... cóż, są rzeczą jak dla mnie drugorzędną.

Gość gość szarik
poszerzyla ci sie gumka w majtkach...jest kilka ksiazek o tym zjawisku...poszukaj...moze zdazysz zeby nie penkly!

Gość gość
intelekt? w sensie IQ? wykształcenie czy jakie kryterium?

Gość gość
Inteligencja, wiedza, wykształcenie, chęć do ciągłego doskonalenie - to działa na mnie jak fetysz.

Gość Turkuć
A sama co masz do zaoferowania pod względem intelektualnym?

Gość gość
Staram się w miarę możliwości poszerzać wiedzę, ale i tak nigdy nie czuję się wystarczająco oczytana i błyskotliwa na tle takich mężczyzn. Na razie trzymam się więc nieco na uboczu; przysłuchuję się dyskusjom intelektualistów i staram się z nich jak najwięcej wynieść. Spotkania z takimi facetami zawsze stymulują mnie intelektualnie.

Gość gość
Turkuć dziś A sama co masz do zaoferowania pod względem intelektualnym? X Sugerowanie że musi mieć coś do zaoferowania. Nie wiem skąd się to bierze że jak facet inteligentny to babka też taka musi być. inteligencja to nie jest coś o czym świadczy wiedzą czy wykształcenie

Gość Turkuć
Czyli jednak cycki? :D

Gość gość
I tak i nie. Z jednej strony jak się wraca po 14h na uczelni to niekoniecznie chce się słuchać wysokointelektualnych dyskusji z drugiej IQ na poziomie ameby to też nie to. Zresztą to autorka jest sapio nie ja. Mi trzeba zwykłego ciepła, czułości etc

Gość gość
Nie tylko.

Gość gość
Dam tobie czulosc i ciepło daj sie przytulic

Gość gość
No spoko :-)

Gość gość
Z przykrością stwierdzam, że dla mnie czułość i ciepło to za mało. Znam wielu miłych facetów, których bardzo lubię, ale kompletnie mnie nie pociągają. Nie jest mi wcale z tym dobrze, że jestem sapio, ponieważ to oznacza samotność.

Gość gość
Straszne to obracaj się w środowisku sporo jest samotnych mądrych ludzi. Zresztą pisałem z mojej perspektywy o czułości :-P

Gość gość
Nie musisz byc sama moze podaj maila to sobie pooiszemy

Gość gość
Wiesz, na razie jestem jeszcze dość młoda i jeszcze wiele przede mną, ale niewykluczone, że w przyszłości zwiążę się ze światem nauki. Marzę, żeby być tak oczytana jak ludzie, którymi się interesuję i aktywnie brać udział w dyskusjach na ciekawe tematy. Nienawidzę, kiedy okazuje się, że czegoś zapomniałam lub nie wiem; czuję się wtedy wściekła na siebie.

Gość gość
Nie mam w zwyczaju korespondować mailowo z nieznajomymi. Możemy popisać tutaj :)

Gość gość
To sie zapoznamy a tutaj zaraz czas nam sie skonczy

Gość gość
Nie pojawiłam się tutaj po to, żeby się z kimkolwiek zapoznawać. Chcę anonimowo porozmawiać i tyle.

Gość gość
Jak chcesz ale zeby byc ekspertem w kazdej dziedzinie musisz przezyc ze 300 lat. A na mail tez bedziemy anonimowi

Gość gość
Nie chcę być ekspertem w każdej dziedzinie. Chodzi o to, żeby mieć swoje działki, w których jest się świetnym. Wstydzę się, kiedy nie wiem czegoś z dziedzin, w których chciałabym być dobra (historii, polityki, literatury, geografii, muzyki).

Gość gość
Moge tobie w tym pomoc ale zaraz musze isc spac wiec moze podaj mi @ to bedziemy kontynuowac dyskusje

Gość gość
W niczym mi nie pomożesz. Maila nie podam - nie wiem po co naciskasz.

Gość gość
Nie naciskam poprostu chce miec z toba kontakt ale skoro nie chcesz to pozostaje mi zyczyc tobie dobrej nocy!