Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nadawała strasznie na teściowa i kuzynki a teraz dziecko podrzuca

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi jak mam się spotykać na imieninach i nie tylko z osobą która jest taka nieszczera..żona mojego szwagra przed urodzeniem dziecka mówiła mi ze nigdy nie pozwoli by teściowa lub kuzynka bawiły jej dziecko, a teraz ciągle im podrzuca małego i udaje wielka przyjaźń. Do tego po moim ślubie zadzwoniła do mnie i pytała ile dostalismy od rodziny mojego męża i jej męża bo ona chce porównać. Powiedziałam ze nie wiem. Ale aż mnie zmrozilo ... ja przez 2 lata myślałam że ta dziewczyna jest super...

Gość hotcumshot
Mam to samo z bratową o wszystko się wykluca chciała by zadzic cało rodziną bo skoro udało się jej z bratem i jeszcze chcę żeby jej wszystko przepisywac bo jej się należy p******a k***a

Gość gość
a ja też nadaje na tesciową i tez nie mam zamiaru jej dziecka nigdy zostawić, ale wiesz co autorko nie wiem czy nie będę musiała tak zrobić za namową męża!! bo moja teściowa uwidziała sobie , że ona chce zajmować się moim dzieckiem mimo, że ja siedzę z nią w domu i walczę z nią juz pół roku , że się nie zgadzam, ale ta wariatka zaczęła buntować męża przeciwko mnie i mąż karze mi jechać do koleżanki na pół dnia a dziecko karze mi matce swojej oddać, bo ona jest babcia, ona chce i ma prawo!!! i co moja droga powiesz na to???? i we dwoje na mnie najeżdżają, że ja nie chce dać dziecka babuni ukochanej, a ona z tęsknoty umiera, i co k****a?? jak dam tej wariatce dziecko to też taka glupia z boku powie, bo gadała na teściową a teraz dziecko podrzuca!!!

Gość gość
17:47 nie nazywaj mnie tak. Twoja sytuacja jest inna. U mojej szwagierki jest z kolei tak ze ja na własne oczy widziałam jak ona jej wchodzi w tylek podczas gdy kubeł szamba na nią wylała przy mnie kiedyś i mówiła same najgorsze rzeczy. No to jak widzę ze potem jej slodzi i się podlizuje to widzisz sama ze jest fałszywa. ..

Gość gość
gość 2016.05.17 Może skorzystaj z tej opieki:) a w międzyczasie popracuj nad ortografią i by się przydało odrobinę dobrego wychowania.Język bazarowy.Nie pomyślałaś ze nazywanie kogoś wariatką zle swiadczy o mówcy. Mamusia nie miała czasu dać ci kilka nauk jak masz szanować starszych o pokolenie?,nie chce ja posadzac ze sama ma takowe braki.