Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej wszystkim. Razem z moim mężem staramy się o dziecko. W związku z tym kochalismy się 1 maja oraz 14 i 15 maja. Te trzy razy skończył we mnie. 16 maja miałam owulacje i właśnie 16 i dzisiaj czyli 17 maja bardzo boli mnie podbrzusze(jajniki) . @ powinnam dostać dopiero 20 maja. . Nigdy tak 3 dni przed @ nie miałam. Jakie jest prawdopodobieństwo że zaszlam w końcu w upragnioną ciążę?

Gość gość
Skąd wiesz, że miałaś owu? Zazwyczaj jest on około 14 dni przed okresem.

Strasznie mnie bolały jajniki i byłam, z resztą cały czas jestem strasznie senna oraz dlatego wiem że miałam owu bo ciekła ze mnie wydzielina.

Gość gość
Rób test.

Gość gość
jakim cudem dzień po owulacji miałabyś mieć objawy ciązy? Poza tym owulacja nie jest kilka dni przed okresem. Coś pokręciłaś. jak długie masz cykle i kiedy był ostatni okres?

jesli okres masz dostac ok. 20 maja, to owulacje mialas (biorac pod uwage, ze masz regularne cykle ) ok 6 maja... czyli sex 1 maja- za wczesnie (choc jakies bardzo male prawdopodobienstwo jest)... a 14-15 maja o wiele za pozno ...

Ostatni okres miałam od 22.04 do 27.04 , ale jeszcze nigdy nie miałam tak , że tydzien przed następną miesiączką całe podbrzusze mi boli . dzisiaj rano poleciała mi brązowa wydzielina i już nic nie ma . nie wiem o co chodzi :/

Gość gość
A długość cykli i czy są regularne?

Miesiączka zawsze mi się spóźnia i jest 2-3 dni poźniej niż pokazuje kiedy powinnam miec kalendarzyk menstruacyjny

Gość gość
No ale chyba możesz policzyć ile dni masz między jednym a drugim okresem? Średnio ile dni mają twoje cykle?

Gość gość
Miesiączka zawsze mi się spóźnia i jest 2-3 dni to moze przyjęłaś złe daty i masz w rzeczywistości nie 24dnowe cykle, tylko 27 ;D

Gość gość
przy cyklach 24 dni okres powinnaś dostać dziś a nie 20 maja. coś źle liczysz.

Gość gość
A jaką datę wpisujesz jako pierwszy dzień cyklu? 24 dni licząc od 22.04 mija 15.05 więc okres powinien być 16.05. Licząc od 22.04 okres miałabyś 20.05 przy cyklach 28 dni. inaczej się nie da.

No dobrze mniejsza o to . Rozumiem , ale bardziej mnie interesuje jakie jest prawdopodobieństwo ciąży ;d

Gość gość
to jest ważne bo tylko wtedy można dokładnie określić kiedy była owulacja. co do szans to tyle ile każda zdrowa para współżyjąca w dni płodne 25%.

Gość Zakrencona95
Co do kalendarzyka zleży wszystko od ustawień. długości cyklu i dni krwawienia. jeśli jest źle ustawiony to nie ma się co sugerować. Dni płodne są zawsze z 2 dni po okresie.

Gość gość
Zaczekaj pare dni i zrób test. wróżkami nie jesteśmy. Ps a jeżeli planujesz ciążę to poznaj dobrze swoje cykle, ile mają dni itd.