Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy dzieci w wieku 1 do 2 lata, jak wyglada Wasz dzien?

Polecane posty

Gość gość

czy pracujecie? jesli tak, to jak organizujecie opieke nad dziecmi? czy wasze dzieci przesypiaja całe noce? napiszcie jak to wyglada u was, tych pracujacych i tych nie.

Gość gość
Wstaje 5.40, jem śniadanie i się ogarniam. 6.40 budzę córkę, śniadanie, mycie zębów i ubieranie, 7.20 wychodzimy z domu i odwożę ją do żłobka. Kończę pracę o 16, córkę po 14 odbiera mąż albo teściowa (jeśli mąż ma 2 zmianę), jadę albo prosto do domu albo do teściów po dziecko, jak mąż odbierał córkę to on robił obiad, jak ja to ja robię. Potem czas dla małej, o 19.30 kolacja, mycie zębów i o 20 córka jest w łóżku. Czytamy bajkę i do spania. Zazwyczaj przesypia całą noc.

Gość gość
Ja nie pracuje i obecnie jestem w drugiej ciazy a corka ma rok i 3 miesiace. Wstaje roznie miedzy 5 a 7 czasem spi do 8. Jak wstanie to jakies pol godz po wstaniu jemy sniadanie i ja pije kawe mala sie bawi. Potem drzemka i teraz spie razem z nia bo w tej ciazy ciagle bym spala. Potem szykujemy obiad i jesli ladna pogoda to mniej wiecej od 12 jestesmy na dworzu potem jemy obiad i mala ma znowu drzemke a ja staram sie cos ogarnac w domu. Jak wstanie to bawi sie sama albo idziemy gdzies na kawke do kogos potem maz wraca jesmy kolacje i o 19.30 szykujemy soe do spania czyli kapiel mleko i staramy sie czytac ksiazeczke jakas i po 20 idzie spac.