Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilczyca 20

mam takie wcięcie w biodrach, jak się go pozbyć?

Polecane posty

Gość wilczyca 20

bardzo mi ono przeszkadza, można się go pozbyć? są może jakieś ćwiczenia na to? http://www.fotosik.pl/zdjecie/34fdd2fe76e94c86 jestem szczupła (od niedawna mam prawidłową wagę, ale jak miałam niedowagę to też tak biodra wyglądały)

Gość gość
Kobiety mają szerokie d**y. Kośćca nie zmienisz. :) Na starość będziesz tam jeszcze szersza.

Gość wilczyca 20
do starości mi jeszcze daleko :)

Gość gość
pogieło cie ? Chcesz mieć biodra od linijki jak facet ? Przecież to jest dramat dla kobity nie mieć wcięcia

Gość gość
jakie wciecie, przeciez ta talia i sylwetka sa idealne ?

Gość gość
musialabys chyba odchudzi tak uda, aby ich zewnetrzna linia nie wystawala poza biodra, ale jak ty wtedy bedziesz wygladac, jak M. Jagger? dajcie spokoj, jest wszystko w porzadku. a skady wy te niszowe linki tureckie wyszukujecie to glowa mala, tamta laska tez ok.

Gość gość
nie chodzi o talie - wciecie w pasie. mysle, ze autorce chodzi o to ze ponizej talii, z boku zaczyna sie łuk, potem delikatnie węzej /jakby sie liniazapada - jak spojrzycie na film na YT to w tym miejscu kobieta akurat ma majtki i jest ciut węziej) a potem znow szerzej przy udach. taki kosciec. czsem jak cwiczysz to tak sie robi - nie ma nalanych boczkow, tylko ladnie miesnie.

Gość wilczyca 20
chciałabym mieć pełne krągłe biodra, można to jakoś wyćwiczyć?

Gość wilczyca 20
jestem szczupła i jak dotykam sie wzdłuż bioder to czuje od razu kości, nie mam tłuszczyku na bioderkach

Gość gość
daj spokoj, chyba wiekszosc kobiet to ma. ilu zmarlo Syryjczyków od poczatku wojny?

Gość hotcumshot
Noś spodnie z wyższym stanem nie biodrówki to pas od spodni ci tak formuje moją też tak miała przy 170 wazyla 49 kg teraz waży 54 55 i też tak miała ho jej tkanka nie idzie w tyłek tylko w w oponke mimo że przytyla 6 kg to i tak w dżinsach czy leginsy ma szczuplutki tyłeczek i plus ze piersi rozmiar większe teraz wygląda bardzo kobieco i w seksie wkoncu jest co obejmować:-)

Gość wilczyca 20
nie nosze spodni z tak niskim stanem, ale czy jeśli zacznę nosić z wyższym stanem to czy mi to choć trochę zniknie? mam prawie 20 lat więc czy może jeszcze mi się to zmienić?

Gość gość
chyba nie da sie tego pozbyć

Gość gość
up