Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulka007

Dresy wyzywajace od pedalow

Polecane posty

Gość kasiulka007

Hej. Chcialabym sie was zapytac czy rowniez spotkaliscie sie z takim zachowaniem. Otoz moj chlopak jest szczuply, nosi rurki, sweterki, koszule itd. i dosc czesto zdarza sie ze jest wyzywany przez innych facetow od "pedalow" gdy idziemy razem za reke. Najlepsze jest to ze idziemy wtedy trzymajac sie za rece, wiec logicznym jest ze jestem jego dziewczyna. Zazwyczaj krzycza to za naszymi plecami lub doslownie bedac po drugiej stronie ulicy. Nie zdarza sie to codziennie, ale dosc czesto, na tyle ze zaczelo mnie to irytowac. Czasami moj chlopak cos odpyskuje takim cwaniaczkom i oni zazwyczaj jedyne co robia to kontynuuja rzucanie bluzgami w jego strone. Skoro sa tacy mocni w gebie to dlaczego nie powyzywaja kogos swoich rozmiarow albo nie zrobia czegos wiecej oprocz wyzywania? Dlaczego w ludzie w Polsce tak reaguja na facetow, ktorzy nie podazaja za obecna moda bycia napakowanym koksem z silowni? Od kilku lat zauwazylam, ze wszedzie lansuje sie typ faceta ktory cwiczy, jest mega meski, zarosniety i na dziewczyny mowi "d**eczki". Mi osobiscie nie podobaja sie napakowane goryle z wytatuowanymi lapami ktore nie maja szacunku do kobiet

Gość gość
"Mi osobiscie nie podobaja sie napakowane goryle z wytatuowanymi lapami ktore nie maja szacunku do kobiet" xxx czyli należysz do mniejszości

Gość gość
Ogolnie Polacy nie maja kultury, wyzywają każdego i za byle co... - jesteś wierząca ? katol - jesteś niewierząca ? ateista, komunista, żyd - jesteś niska ? karlica - jesteś wysoka ? żyrafa i pewnie masz pipe jak wiadro szkoda gadac, moja koleżanka ma naprawde duży biust i często słyszy chamskie komentarze, od facetów te zboczone, a od kobiet że jej wspolczują, ze takie cycki to koszmar, kalectwo albo że pewnie powiększane :O

Gość gość
Sam nosze dres i jestem przypakowany 191 110 kg. Ćwiczę 10lat. Nie mam nic do osób w rurkach. To jacyś buracy bez szkoły sie czepiają innych.

Gość gość
Niestety kochana, w polszy ludzie mają duży problem z tolerancją... a raczej z jej brakiem. Też lubie takich chlopaków i miałam kiedyś takiego, więc wiem co czujesz. Tez często spotykałam się z takimi odzywkami w jego stronę. Idioci uwielbiają wyzywac innych, obrażać, dowartościowywać się czyimś kosztem. Dlatego też nie mieszkam już w polszy. Byłam w wielu krajach i zauważyłam że tylko w polsce ludzie są tacy nietolerancyjni. No ale niestety nic z tym nie zrobimy. Idioci pozostaną idiotami.

Gość gość
Ale dlaczego pytasz innych, dziewczyno? Nie widzisz sama jak twój chłopak wygląda? A on? Skąd on te rurki wziął? Idzie do sklepu i wybiera takie coś, co raczej na dziale damskim lub dziecięcym powinno wisieć?? A te "sweterki"?? Co to jest? Nie da się nawet tego swetrem nazwać? W takim razie nie jest to ubranie dla mężczyzny tylko czegoś nieokreślonego. Naturalnie że nie powinno się głośno krytykować czyjegoś stroju, można też źle się ubierać a mieć niebywałe przymioty umysłu ale... opinia większości daje sygnał że coś jest nie w porządku, a z kolei facet który przykłada wagę do ubrania w takim sensie że chłonie modę kreowaną przez homoseksualistów i wybiera styl dla zniewieściałych, to po prostu nie facet.