Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię sobie z tym poradzić!!! Dziecko niechciane

Polecane posty

Gość gość

W sumie moje życie wyglądało tak. Najpierw mieszkałem z mamą i babcią oraz dziadkiem. Mama i babcia tylko kłóciły się z dziadkiem o wszystko. Potem one się wyprowadziły, babcia z dziadkiem wzięła rozwód i wyglądało to tak. Piwsko, papierosy, różni mężczyźni w domu, którzy zachodzili zarówno do nich obu, kłótnie. Dziadek nawet próbował ratować moją mamę ale ona nie chciała, wtedy wystąpił do sądu o odebranie jej praw rodzicielskich. No i wygrał. Skończyło się tak, że obie zginęły w wypadku samochodowym. Prowadziły auto po pijanemu. Potem również zaczynały się problemy z dziadkiem, na każdym kroku mnie kontrolował, sprawdzał mi wszystko: plecak, pokój, biurko. Najgorszy moment był wtedy, kiedy pojawił się mój ojciec. Nawet się ucieszyłem a potem okazało się, że on chce ode mnie pożyczać pieniądze, ponieważ wychowuje mnie bogaty dziadek i tylko tego ode mnie chce a ja liczyłem na to, że on po prostu chcę mnie poznać. Dziadek go pogonił podobnie ja wtedy kiedy się przyczepił do mojej mamy. Teraz nie wiem co powinienem robić. W sumie to mam koleżankę, z którą się spotykam od czasu do czasu, ona chce mieć rodzinę a dziadek wyskoczył dzisiaj do mnie, że nie powinienem się żenić i mieć dzieci i spytał się czy źle nam we dwóch.

Gość gość
No i co w zwiazku z tym?

Gość gość
Dziadek ma racje, on cię wyrwał z tego środowiska, chciał dobrze. Jakas laska wpadnie i cie zabierze i okradnie jeszcze z kasy. Poczekaj az dziadek zawinie sie z tego swiata.