Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myśleć ..czy on rezygnuje

Polecane posty

Gość gość

Cześć, niedawno poznałam faceta, spotykaliśmy się praktycznie codziennie, codziennie też telefony, smsy nawet jak wyjechał na kilka dni. Ostatnio ja musiałam wyjechać slużbowo, też byliśmy w kontakcie. W dniu kiedy wracałam byliśmy umówieni "na wino", cały dzień kontakt i pytania czy juz jestem, i jak będe w domu to żebym dała mu znać. Przyszedł i przeprosił, że dziś to tylko możemy wypic kawę, bo przyjechał jakiś klient z x i on musi sie z nim spotkać. I że przekładamy na jutro. Jutro napisał, że bardzo przeprasza, ale musi wyjechać, wróci kolejnego dnia. Nie odezwał się przez kolejne 2 dni. Zapytałam czy wszystko ok., bo trochę sie martwię. Odpisał tylko ok. i że się skontaktuje. Minęło kilka dni i cisza. Kusi mnie, żeby go zaczepić, ale nie chce byc nachalna. Co myślicie?

Gość gość
Dziwne najpierw dość intensywny kontakt, nie staje mu.

Gość gość
Troche dziwne i podejrzane zachowanie Twojego faceta......a jeśli nie chcesz być nachalna to może lepiej już nie przypominaj o sobie. On potrafi obsługiwać tel więc pewnie odezwie się

Gość gość
he, he, pewnie, że umie, ale dzięki za tekst, bo jeśli się zdecyduję o o to zapytam. Tęsknię do niego, chcę, żeby był.

Gość gość
Olal Cie, pewnie ma inna. Co za problem byc w kontakcie i wogole, bajer.

Gość gość
Też tak myślę, szkoda, bo budowałam już zamki z piasku z nim....

Gość gość
Lepiej na poczatku znajomosci niz pozniej. Olac****atrzec w przyszlosc. Widac nie jest dla Ciebie.

Gość gość
Spokojnie poczekaj, odezwie się. Ależ wy baby jesteście niecierpliwe i tworzycie od razu durne historie.

Gość gość
Uff, tak bym chciała, zebyś miał rację, w końcu patrzysz męskim okiem.