Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpliwa tęskliwa

Ile to potrwa?

Polecane posty

Ile trwało u Was silne zauroczenie i fascynacja drugą osobą, w przypadku całkowitego zerwania kontaktów? Przynajmniej pojakim czasie sie to uspokoiło na tyle, by ta oboba przestała być pierwszą myślą z którą wstajecie i ostatnią z którą zasypiacie.

Gość gość
Prawie pół roku i końca nie widać.

Gość gość
u mnie gehenna trwa 4 lata

U mnie własnie też końca nie widać

Gość gość
21:53 k***a wygrałeś dzisiaj hahahah mistrz komentu :D

Gość gość
wylaczasz kamerke kiedy cerujesz jej wagine?

Gość gość
Niedlugo minie rok jak ze soba nie rozmawiamy i mijamy sie tylko sporadycznie na ulicy, a nadal trzyma jak diabli!

Gość gość
U mnie ponad rok też nie widzimy się i tęsknie nadal

Gość gość
Trochę długo trzyma.

Gość hotcumschot
Zależy czy to pierwsza taka sytuacja i w jakich okolicznosciach sie rozeszliszcie jak z pierwsza co trzy lata bylem to dość długo po po roku znalazlem druga i przeszlo na tamtą z druga dość szybko bo po roku bycia tak mnie wkurwiala ze jak tylko o niej pomyslalem to wyobrazalem sobie jak mnie denerwowala i ze nie warto ale mysle tak ze jak sobie znajdziesz szybko drugie go partera to uczucie przechodzi na niego

Gość gość
u mnie tak bylo, że gdy nagle urwal kontakt w momencie silnego zauroczenia(okazalo się, że mial wtedy dziewczynę i dla dobra wszystkich chcial sie ode mnie trzymać z daleka), to cierpialam okropnie pół roku. Potem na siłę zaczslam z kims się spotykac, żeby tylko zapomniec o tamtym. Wydawało mi się, że zapomnialam, ale np.zniesc nie moglam, jak kiedyś go zobaczylam z tamtą...Śnił mi sie tez wciąż kilka razy...potem zerwalam z tym nowym, jakis czas pozniej ten, w którym bylam zauroczona, znow się odezwal. Zakochanie wrocilo ze zdwojoną siłą, ale znow z przyczyn niezależnych od nas nie możemy być razem. Kontakt mamy ciągle, ale widzę, że probuje unikać spotkan, skoro i tak nie mozemy być razem... nie pociesze Cię. za 2 miesiace miną 4 lata odkąd się zauroczylam... nie wiem tylko jak to jest, że podobno zauroczenia trwają do 2 lat... poza tym nowe zauroczenie nie pomoglo w zwalczeniu tamtego, jedynie uspilo je na jakis czas.

Gość gość
mnie jeszcze pol roku czkało się majonezem po tym jak dziewczyna cisnęła mi talerzem w twarz

Gość gość
i tak ciagle w glowie będzie ta osoba spotkasz za pare miesięcy i będzie to samo .