Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypadanie macicy przez brak porodów.

Polecane posty

Gość gość

Czy to prawda, że jak się nie rodziło nigdy, to potem mięśnie są tak słabe, ze może dojść do obniżenia macicy lub do jej wypadania? Trochę się boję, bo mam 17 lat, choruję na chorobę serca od urodzenia, ciąży bym nie przeżyła, więc nie mogę nigdy mieć dzieci. Ciocia powiedziała mi, ze może sie to w przyszłości właśnie skończyć osłabionymi mięśniami i problemami z macicą.

Gość gość
nic mnie nie przekona do rodzenia. xx poza tym na chlopski rozum jak ciaza ma wzmacniac miesnie, przeciez tam wszystko sie rozciaga a potem wisi jak rekaw czarodzieja. nie jest to dla mnie do pojecia = jaki bylby zbawienny wplyw ciazy xx cwicz miesnie kegla

Gość gość
Straszenie porodami jest przereklamowane. kobieta jest stworzona do rodzenia, kiedyś kobiety po 10 dzieci rodziły i nikt nie słyszał, by macice im wypadały.

Gość gość
w zyciu nie przez brak porosu :O moze zamiast siedziec i czekac az ktos na forum napisze, poszukasz w GOOGLE? czy tez jestes ta kaleka osoba jak setki, kotre nie ma wyszukiwarki, ale ustawione tylko i wylacznie forum/fb/insta itp?

Gość gość
oho. znam przypadki babc wielorodek 5-7 dzieci , potem rak macicy. xx przereklamowane jest tluczenie kobietom do glowy ze porody to dla nich cos naturalnego. prosze cie bardzo, dam ci grapefruita, przecisnij go przez moja pissde. umiec arbuza w moich wąziutkich bioderkach, p******** takie przygody

Gość gość
Czlowiek jest z natury lawca zbieraczem i kobiety nie powinny rodzić częściej niż zdążą dochować dziecko, czyli co cztery lata. Małe dziecko potrzebuje cały czas kontaktu z matką , osiadły tryb życia spowodował że faceci ciągle pieprzyli kobiety i one zbyt często rodziły

Gość gość
Poza tym kobiety powinny karmić dziecko kilka lat, tak bylo i kobiety ni zachodziły tak często w ciaze

Gość gość
chyba cie qrwa pogielo - daj se gryzc suty dziecku zobaczysz jaka to przyjemnosc. po 2 latach z karmiacej zostalby suchy wior. karmienie jest oblesne

Gość gość
Nie prawda! Moja siostra karmi już 3 lata swoją córkę i żaden suchy wiór z niej nie został!

Gość gość
slyszalam o krowach ktore nawet 4/5 letnie dziecko do cycka dopuszczaly. czysta perwersja