Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostać modelką

Polecane posty

Gość gość

Czy to w ogóle dobry pomysł? W szkole córki cała kadra pedagogiczna upiera się że córka powinna zostać modelką.

Gość gość
Tymczasem córka chce zostać księgową, plywaczką, kosmetyczka, stylistyką itd;) W szkole plywania umierają się ze powinna robić kariere sportowca. Na zajeciach teatralnych że aktora. Jak ja mam jej doradzać?

Gość gość
Matematyk widzi ją na politechnice a ja sciemniam że wszystko można pogodzić. ..

Gość gość
Czy ktoś coś doradzi?

Gość gość
Kiedy ma tą modelką być?

Gość gość
W ogóle co to za zajecie? Modelka Skąd oni je biorą? Z łapanki?

Gość gość
Nie wiem czy modelka to zawód ale mi sie to kojarzy z koorestwem nierozerwalnie niestety...

Gość gość
Jeżeli chcesz żeby uprawiala seks z byle fotografami, robiła laskę projektantom, organizatorom pokazów, bardzo mało jadła co się jej na zdrowiu odbije - to tak - niech zostanie modelka :-)

Gość gość
07:58 No właśnie nie chcę! A poza tym po co ma zaczynać od d**y strony? Pamiętam że mi też tak doradzano kiedy miałam te 15lat wieki temu;) Ale moja duma by mi nigdy nie pozwoliła na to by się kajać przed kimś a moja matka w życiu by mi ścieżki kariery modelki nie utorowała bo zwyczajnie jest zbyt rozgarniętą kobietą a teraz wnuczka-myślę że jej też nikt w tym nie pomoże bo to mało konkretne zajęcie.

Gość gość
Zresztą moim zdaniem powinna postawić na pływanie bo ma wiele moich genów. Nauczyłam się pływać jako dorosła osoba ale technicznie jestem lepsza niż większość osób pływających od dziecka. Na dodatek pomimo wieku jestem szybsza niż większość trenujących pływanie-mimo iż pływam czysto rekreacyjnie i stosunkowo rzadko. Mam w sobie jakiś dar po prostu i widzę że córa go po mnie przejęła. Ma tak samo wychudziałe ciało jak ja miałam w jej wieku i ma tak samo silne ręce i nogi jak ja zawsze miałam. W wodzie czuje się jak ryba-nie widzę żadnych przeciwskazań do robienia kariery...Ale po co zaraz modelki?

Gość gość
Ale pływacy mało zarabiają http://www.przegladsportowy.pl/plywanie,zarobki-polskich-plywakow-w-pucharze-swiata,artykul,185471,1,421.html Chociaż może to się w przyszłości zmieni ....

Gość gość
Każdy ma jakieś talenty oraz umiejętności, którymi może się pochwalić oczywiście na www.utalentowani.pl :)

Gość edytkapiróg
Ja jestem zdania że w życiu trzeba próbować a nie się bać. Musi tylko trafić w ręce dobrej agencji jak ta http://www.individual.pl/ . Nie jest to praca łatwa i wymaga wielu wyrzeczeń, ale jak widać po karierze Ani Rubik warto próbować.

Gość gość
Musi być tutaj zawsze piękny uśmiech, dlatego mogę polecić stałe aparaty ortodontyczne. Ja swój zakładałam u dr Iwony Gnach-Olejniczak.

Gość gość
21:30 hahaha ;) X Autorko jeśli masz śliczną córkę to powinnaś trzymać ją z daleka od świata modelek. Będzie lepiej wyglądała jako szczupła dziewczyna. Jacyków powiedział, że modelki zdzierają sobie tyłki, żeby dostać zlecenia.

Gość gość
A to czemu? jak ma możliwości - urodę to czemu dziecku blokować to co chce robić.... jak będzie mądrą osoba to nie zejdzie manowce. Najlepiej zacząć od zrobienia swojego portfolio. Dobra firma która może zrobićcoś takiego to ta www.seeyourself.pl .