Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet zrywa przy kazdej kłótni

Polecane posty

Gość gość

Jestem w związku pół roku. Przy każdej kłótni mój facet stwierdza że dłużej nie wytrzyma, nie dogadujemy się i chce być sam. O wszystko ma pretensje np: o to że krzywo kroje pomidora, a on lubi cienko. Najlepsze było to gdy stwierdził iz sklamalam, że użyłam cifa do czyszczenia zlewu, a on wie że tego nie zrobiłam i ze kłamie, krzyczał że kłamie przez 15 min. Nie lubi seksu, nie kochamy się przez tydzień, czasem dłużej, pocałunków. Potrafi krzyknąc gdy go pieszcze: teraz się do mnie odbierasz, a niedawno się klocilas. Pielęgnuje w sobie uczucie żalu. Mowi ze nie powie mi czego ode mnie oczekuje bo bede chciala mu sie podpasować. Podczas ostatniej sprzeczki stwierdził, że mam zbyt duże wymagania i on im nie sprosta i zbyt wiele nerwów kosztuje go ten związek. Ja próbuję rozmawiać, szukam porozumienia, a on nic. Przepraszam, prosze on mowi i tak nie bedzie dobrze. Godzimy sie, znowu jest spokój, jest naprawde fajnie, by po kolejnej wymianie zdań znów usłyszała to koniec. Z wesołej, wygadanej dziewczyny zrobiłam się cicha i nerwowa, nie czuje sie przy nim zrelaksowana. Jestem dosyc ladna, zawsze mialam powodzenie, od niego slysze tylko krytyke. Powiedzial mi jeden komplement przez pol roku. W pracy, a pracuje w duzej firmie slysze je codziennie od obcych mi osob. Znajomi z pracy widzą że coś jest nie tak, chodzę zmęczona i smutna. Co wiecej on dla obcych jest strasznie mily i uśmiechnięty, lubia go, odgryzl mi, że jest mily dla innych bo go nie denerwuja tak jak ja.

Zerwij z nim. To nie jest miłość tylko toksyczny związek. Jak by Cię kochał to by wszystko dla Ciebie zrobił. Po co się tego trzymasz na siłę? Szczęśliwsza będziesz sama bo będziesz miała spokój a nie awantury.

Gość gość
Ile cm mierzy jego penis? Może ma kompleksy.

Gość gość
Nie wiem co robić. On ma 31 lat, to zdawać by się mogło dojrzały facet. Ja nie histeryzuje, nie placze podczas tych klotni, staram sie normalnie rozmawiac. A on zachowuje sie w ten sposob i mowi, że to ja go mecze psychicznie.

Gość gość
Kompleks z powodu penisa? I takie sytuacje ?

Gość gość
A kto zaczyna te klotnie ty , czy on? Ja z moim bylym tez po klotni zrywalam, bo po prostu nie dawalam rady psychicznie z tym, ze co troche mi urzadzal awantury. i tez po klotni przez pare dni nie mialam ochoty na seks, nie zebym sie obrazila, ale po prostu bylo mi przykro.

Gość gość
Nieciekawy facet do związku. Podaj mi jego date urodzenie to ci napisze czy warto dalej to ciągnąć.

Gość gość
Wiec najwazniejsze pytanie, kto urzadza klotnie? jesli on urzadza klotnie-zerwij z nim Jesli ty urzadzasz klotnie- przestan urzadzac klotnie.

gość dziś Koleś ma ewidentnie problem ze sobą. Będzie o wszystko robił awantury, impreza w pracy to będzie o wyznaczonej porze po Ciebie przyjeżdżał a nie daj Boże zatańczysz z kimś to Ci zrobi awanturę, o wszystko się będzie czepiał nawet za obiad. Przy zrywaniach to będzie się awanturował, psuł rzeczy a potem stanie się łagodny jak baranek i powie, że się zmienił, ale nie wierz mu. Wiej jak najszybciej bo potem będzie za późno i go znienawidzisz bo nie da Ci pooddychać. x Takie osoby maja na sumieniu coś. Sprawdź jego skrzynkę pocztową lub telefon. -Wiem co mówię, zwiewaj gdzie pieprz rośnie bo będziesz wrakiem człowieka! Skończy się na tym, że przy Twoich znajomych, rodzinie będzie na Ciebie krzyczał.

Gość gość
Zwykle wygląda to tak, że ja powiem słowo i on od tego zaczyna awanture. Bo jak ja mogłam tak powiedzieć. Gdy on powie coś nie tak jak milcze. Ostatnio rzucał się do mnie publicznie o to, że źle mu powiedziałam jak ma stanąć autem. I zostawił 10 cm przestrzeni, a mógł postawić równo.

Gość gość
Sysia biegam przy nim nago, w seksownej bieliźnie, koszulkach, a on nic. Wątpię by mnie zdradzał, skoro nie chce mu się ze mną sypiac, chciałby z inną?

Jak zostaniesz z nim to znaczy, że boisz się być sama, ale naprawdę można być szczęśliwym samej a potem w związku bez awantur. Po co Ci taki chłop? Ani niema miłości w tym związku ani już tej iskry. Wyrzuć śmiecia.

Gość gość
Dałaś z siebie zrobić podnóżek dla księcia. Spadaj póki czas, zmarnowane życie z takim malkontentem i cholerykiem i jeszcze pewnie pedantem bo jak musi równo auto ustawić z dokładnością do centymetra, to za każdy kotlet wystający poza brzeg talerza będzie cie bił.

gość dziś Prawdziwy chłop to taki, który chce o każdej porze, dnia i nocy jeśli tylko skiniesz palcem. Wyrzuć dziada i nie męcz się. Już go nie cierpię bo widzę jaki jest przebiegły tu ciu ciu ciu do znajomych a do Ciebie taki i owaki. Nie męcz się z takim gadem.

Gość gość
Nie boję się być sama. Tylko nie lubie wyrzucać właśnie jak coś się psuje. Poza tym kocham go. Chociaż z tym seksem to od początku tak było, że seks raz na tydzień i to gdy ja go namowiłam.

gość dziś Jak już pokazał swoje prawdziwe oblicze i nie chcesz się go pozbyć? "Starego drzewa się nie przesadzi"- On się nie zmieni, ma 31 lat to już stary chłop, zmienić to ty możesz, ale młodszego a on tego nie zrobi, ewidentnie go denerwujesz, irytujesz i ma całą złość do Ciebie i tak będzie cały czas a skoro tak jest to nie łudź się, że Cię kocha bo to nie jest prawdziwa miłość, miłość jest wtedy kiedy chce się kogoś uszczęśliwiać, kiedy wracasz do domu w skowronkach a nie zastanawiasz się czy dzisiaj będzie kłótnia czy odpuści.