Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Zdecydowanie odradzam poród w Gamecie. Mieszkam ok.50 km. od Gamety, środek mroźnej zimy, a ja dostałam krwawienia i odszedł mi czop śluzowy. Skontaktowałam się z moim lekarzem prowadzącym, tam gdzie mieszkam. Wiedział, że za wszelką cenę chce rodzić w Gamecie. zrobił mi ktg i mając już bóle co 7 min. poinformował, że to początek porodu, ale zdążę dojechać. Tak też zrobiliśmy z mężem. W drodze bóle były co 5 min. byłam już wcześniej po wizycie kwalifikacyjnej w Gamecie, którą robiła mi Pani doktor, żona jednego z lekarzy. Kiedy dojechaliśmy na miejsce Pan Doktor zbadał mnie i podłączył ktg, po czym powiedział, żebyśmy jechali do domu, bo do porodu jeszcze daleko!!! nie chciał z nami rozmawiać, co było zastanawiające, potraktował nas skandalicznie, nie słuchał, kiedy mówiłam, że coś jest nie tak z ktg ja czułam silne skurcze, a ktg tego nie wykazywało. Na szczęście nie posłuchalismy Pana doktora i pojechalismy do Centrum zdrowia Matki Polki. Na izbie przyjęć po wywiadzie lekarz stwierdził, że natychmiast na blok porodowy. Od momentu wyjazdu do urodzenia mojej córeczki upłynęło 4 godziny. Poród był naturalny, urodziłam zdrowe dziecko. Opieka w Matce Polce cudowna!!! lekarzy i położnych. mam zamiar kolejne dziecko także tam urodzić. Gametę będę omijać szerokim łukiem i każdemu odradzam. No chyba, że chcą być potraktowane jak ja, przedmiotowo, jako kolejna baba rodząca.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować