Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie mloda

ile procent szans na ciążę?

Polecane posty

Gość już nie mloda

nie pasuje mi teraz być w ciąży bo mam we wrześniu wesele... sex uprawiałam 9 maja w 10 dzień cyklu cykle 27 dniowe, nie daję gwarancji czy nie doszło w środku do wytrysku tzn.czy zdążył wyjąć w porę bo wyją niby.

Gość gość
daję 47,5 % szans. Serio pytasz o to na forum? Skąd my mamy to wiedzieć...

Gość gość
no to wyją albo nie?? 99%

Gość juz nie młoda
wyją ale...

Gość juz nie młoda
hm a kiedy będzie widać brzuch? wesele 6 września do zapłodnienia doszło jak coś 9 maja

Gość już nie mloda
a można zajść w ciążę 4 dni po okresie? kiedy mogę zrobić test skoro @ mam mieć dopiero 27 maja, nie chce tak długo czekać w nie pewności. Jeśli jest teraz niby 9 dzień ciąży.

Gość gość
test po terminie okresu albo beta ale to nie prędzej niż za min. 10 dni.

Gość gość
Ciąża nie jest od dnia stosunku a od dnia zapłodnienia. A stosunek nie jest tożsamy z zapłodnieniem bo sperma spokojnie może doczekać nawet do 6 dni w drogach rodnych na jajo. Ostatni okres miałaś 30 kwietnia? Jeśli tak to wg kalkulatora wychodzi że poczęcie było 13.05. Sperma dałaby radę przetrwać te dni,

Gość gość
autorko beznadziejny temat jakim cudem mamy ci wyliczyc prawdopodobienstwo, co w zwiakzu z tym zrobisz? jak ktos napisze ze 45 to bedziesz sie stresowac a jak ktos napisze 32 to juz nie? przeciez to nic jak loteria

Gość gość
Autorko sama nie jesteś do końca pewna tego co sie stało a prosisz o wyliczanie szans na ciążę. Na jakiej niby podstawie, to nie matematyka. Licz się z tym ze mogłaś zajść a czy tak faktycznie się stało dowiesz się gdy zrobisz test albo betę. Skoro nie chciałaś ciąży to dlaczego nie zażyłaś tabletki po?

Gość gość
Szanse są takie- Jeśli wyją - no to wyją syreny Jeśli nie wyją - to nie wyją :D

Gość gość
Ja z mężem też starałam się o dziecko ok. 2 lat. Ciągłe wizyty u lekarza, diety i nic. Szukałam w internecie jakichś rad jakichkolwiek i natknęłam się na taki preparat, ktory nazywa się insemin. Prześlismy z męzem nie powiem az dwie kuracje ale opłacało się. Słyszałam ze niektórym to w ogole nie pomogło ale w moim przypadku to chyba własnie dało nam ten fit :) zakupiłam z tej stronki. www.szansanadziecko.pl

Gość gość
oj spamiarzu totalnie nie trafione w temat. :D