Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość3df

Pomocy potrzebuje

Polecane posty

Gość gość3df

Jak w temacie bo chce sobie kupic vibrator i nie wiem jaki sobie wybrac wstydze sie mamy zapytac a siostry nie mam. Dziekuje z gory

Gość gość
podpinam sie pod zapytanie ale z troche innym pyt. xx lubie pozycje na jezdzca - czy to z facetem czy to podczas masturbacji. czy sa jakies atrapy meskiego tylka z k****sem sterczacym na ktorych moznaby sie tak wyrzyc wlasnie. takie symulatory seksu na jezdzca dla samotnych kobiet. ktos cos wie? slyszal?

Gość gość4imp
Pomogą, pomogą. ;) Tylko wybór zależy od upodobań, a Twoich nie znamy. :( Wybierz średni, z wibracjami, z dobrego tworzywa. (daruj sobie z masażerem łechtaczki) Futurystka czy klasyka anatomiczna- wybór należy do ciebie. ;)

Gość gość4imp
gość dziś O matko. :D Nie wiem. :( A nie lepiej po prostu postawić pionowo, nabić się, ścisnąć uda i tak sobie "jeździć"? ;)

Gość gość
dziś o własnie o takie cos mi chodzilo. czyli musze szukac po roznych sklepach, bo troche to drogie.. a na moje oko ma za dlugiego draga pode mnie, wolalabym chyba krotszego zeby moc spokojnie nadziac sie do konca. i fajnie jakby mial opcje taka, ze po przycisnieciu guzika drag zaczyna jechac gora dol, tak zebym sie tylko nasunela na niego, a on robilby reszte - czyli tak samo jak w wiadomych pozycjach z facetem. ciekawe czy znajde. dzieki za pomoc :)