Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramirez86

Silne wyrzuty sumienia po wizycie u prostytutki

Polecane posty

Gość Ramirez86

Witam,dzisiaj byłem u prostytutki i mam silne poczucie winy.Czuję niesmak i niedosyt.Kobieta fizycznie była bardzo atrakcyjna,jak modelka,ale po wizycie czuję się upokorzony i czuję też,że tą kobietę też upokorzyłem.Brak mi słów....sama seksualność to zwykłe zezwierzęcenie,nikt mi nie powie,że sam seks daje jakiekolwiek szczęście.

Gość gość
P***a jesteś. Spróbuj następnym razem z facetem bo na kobiety nie zasługujesz.

Gość gość
Coś ty? Nie martw się ,nic złego się nie stało .

Gość gość
prostytuty to ja uwielbiam lać pasem, wyzywać i zmuszać do ssania wacka

Gość Ramirez86
16:54 i co dobrze się z tym czujesz?

Gość gość
no i sam widzisz,że do seksu żeby był czymś więcej potrzebna jest miłość..czujesz sie tak jak powinien sie czuć facet w takiej sytuacji,a wielu z nich nawet nie czuje,że coś jest nie tak i wychodzą od prostytutki zadowoleni..to dopiero jest nienormalne! seks sam w sobie właśnie nie jest fajny za to z uczuciem..to dopiero coś;)

Gość gość
bo w seksie 2 osoby mają czuć się szczęśliwe i spełnione,a prostytutki właśnie nie są szczęśliwe,nie ich zaspokojenie sie liczy i wielu klientów je poniża dodatkowo..traktuje jak przedmiot a to też człowiek. prostytucja to patologia tak ze strony jednej jak i drugiej (wybacz) a seks powinien być dopełnieniem uczucia,pogłębieniem więzi,ma iść w parze z czułością i obustronnym pożądaniem już rozumiesz? :)

Gość gość
jak sie jest samemu to juz lepiej wytrzymać i poczekać na kogoś właściwego..to bywa ciężkie ale jest lepsze niż tak byle jak byle gdzie i z byle kim ( to znaczy kimś kogo nie znamy i nic dla nas nie znaczy)

Gość gość
Seks jest jak piłowanie deski, nic ciekawego, czy z uczuciem czy bez. 20 minut cholernego pilowania.

Gość gość
jest ogromna roznica miedzy tym jak kobieta rozpieszcza faceta bo go pragnie i chce mu sprawic rozkosz a tym samym jej tez jest z tym dobrze..a gdy taka biedna prostytutka robi to mechanicznie,bez uczucia i często sie zmusza,udaje ze jest ok a marzy zeby to sie już skończyło..

Gość gość
to smutne,ze dla wielu facetów nie liczy sie dobro i przyjemność kobiety tylko własne zaspokojenie :(

Gość gość
widzisz już też,że seks to nie jest tylko fizyczność choćby nie wiem jak niektórzy byli o tym przekonani ( jak ateiści że nie ma Boga) ..mamy poza ciałem także duszę i jest ona ważniejsza niż ciało..dlatego bardzo ważna jest bliskość duchowa i emocjonalna. Satysfakcja seksualna to coś o wiele więcej niż orgazm..

Tak, popędy od zawsze rządzą ludzką psyche. Ale od tego mamy "wyższe loty", by jak Autor wyciągać z tego wnioski, że popędowość to nie wszystko.

Gość gość
Wszystkie kobiety pieprzą się za hajs, tylko prostytutki robią to uczciwie, bo z góry znasz cenę. Jeśli to ci przeszkadza, to odpuść sobie jakikolwiek seks.

Gość Ramirez86
17:11 Racja,jak heblowanie deski.

Gość gość
szkoda,że żeby o tym sie przekonać musialeś tam pójść..ja wiem o tym wszystkim już teraz i dlatego nie wyobrażam sobie seksu z kimś do kogo nic nie czuje

Gość gość
To musiała pisać kobieta albo hmmm dziwny facet. Kto Ci broni kogoś tam kochać ale nie raz poprostu chce się panienek przerznac i tyle. Bez wielkich słów i uczuć.

Gość gość
Wszystkie kobiety pieprzą się za hajs, tylko prostytutki robią to uczciwie, bo z góry znasz cenę. Jeśli to ci przeszkadza, to odpuść sobie jakikolwiek seks. - mylisz sie i to baardzo dla mnie musi być miłość inaczej nie będzie seksu

Gość gość
no o seksie z uczuciem to oczywiście że pisze ja czyli kobieta...choć na szczęście zdarzają sie i mężczyźni myślący podobnie..bo to wasze "rżnięcie panienek" to prymitywizm jest.

Gość gość
a poza tym czemu dziwny facet? to normalny facet koniecznie musi roochać kogo popadnie? :O:O to w takim razie chce nienormalnego!

Gość gość
Gowniarze co wy p*********e. Sex tylko z kims kogo sie kocha. Buhahahahaha tzn ze 50% małżeństw po 3 latach od ślubu zyloby w celibacie. Ps. Możecie czekać całe życie zarówno kobiety jak i mężczyźni. A czas biegnie.

Gość gość
Normalny facet wie że jego potrzeby fizyczne są równie ważne jak i duchowe. Oczywiacie ideałem byłoby mieć to w jednym ale skoro się chwilowo nie da to czemu miałby rezygnować z zaspokajania swojej seksualności. Poza tym przetrzymywanie nasienia prowadzi do prostaty a onanizowanie się to dopiero jest obciach.

Gość gość
Ja swojej nie kocham to musiałbym przestać się z nią kochać. Nie będzie zbyt szczęśliwa ale skoro kobiety tego chcą...

do prostytutek regularnie chodzą prości, tępi męszczyźni dla których liczy sie tylko zaspokojenie swoich fizycznych potrzeb. Ci którzy chcą miłości, są więcej warci zawsze będą czuć niesmak i niedosyt. Nie mówie że to tak zawsze jest bo są sponsorzy którzy mają jakąś już emocjonalną relacje z dziewczyną ale to inna bajka.

Gość Ramirez86
17:38 Ale kasy też szkoda,to są spore pieniądze a ciałem kupczysz jak towarem w sklepie.Budzi to we mnie pewien niesmak.Wychodzisz z takiego przybytku rozpusty,seksualne zaspokojenie jest,ale nie ma tego emocjonalnego zaspokojenia,tej emocjonalnej bliskości.Skupia się człowiek tylko na wykorzystaniu drugiej osoby tak jak niektóre kobiety patrzące na majętność faceta i jego piękny samochód.To ten sam sposób myślenia,zwyczajne wykorzystywanie kogoś bo coś posiada dla naszej własnej wygody i przyjemności.

Gość gość
@ "tępi męszczyźni" x tępy to jesteś ty "męszczyzno"

Gość gość
Brunetka pieprzysz głupoty. Zastanów się. Kupić sex za pieniądze może nie fajne ale jakoś ujdzie, bycie sponsorem i kupowanie "relacji emocjonalnej" to dopiero porażka. Mogę kupić sex bo mi się chce tu i teraz ale nigdy nie będę kupował milosci

Gość gość
Ja swojej nie kocham to musiałbym przestać się z nią kochać. Nie będzie zbyt szczęśliwa ale skoro kobiety tego chcą.. - biedna ta Twoja..pewnie ona Ciebie kocha i nie wie,że Ty jej nie,smutne..na pewno to nie to,czego chce. Wolałaby żebyś ją kochał właśnie! A poza tym skoro jej nie kochasz to sie z nią nie kochasz tylko ją roochasz.

Gość gość
17:46 czyli rozumiem że według Ciebie lepiej nie mieć nic. Ani zaspokojenia fizycznego ani duchowego. Ja jeśli nie mam miłości to chociaż o ciało zadbam. Poza tym chyba jesteś młody. Ona wcale nie sa nieszczęśliwe. Bycie smutna to taka gra żeby wzbudzić litość I zarobić większy napiwek