Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramirez86

Silne wyrzuty sumienia po wizycie u prostytutki

Polecane posty

Gość gość
@gość dziś Wie i nie wiem na co liczy. Jak jej nie pasi to wypad.

Gość gość
''czemu miałby rezygnować z zaspokajania swojej seksualności. Poza tym przetrzymywanie nasienia prowadzi do prostaty a onanizowanie się to dopiero jest obciach.'' - nie musi rezygnować jak nie chce ale i tak można to inaczej robić niż w burdelu..a poza tym masturbacja to żaden obciach,burdel to obciach!!!

Gość gość
Wie i nie wiem na co liczy. Jak jej nie pasi to wypad. - to bardzo smutne :( w ogóle to co piszecie jest przykre bardzo... a prostytutki nie wierze ze są szczęsliwe..jako kobietom na pewno im brakuje czułości i szacunku. Gra żeby wzbudzić litość? Raczej odwrotnie,udają,że jest dobrze a tak naprawde gardząklientami ( ale dobra,w sumie tylko gdybamy bo tak naprawde na ten temat tylko same prostytutki mogą sie szczerze wypowiedzieć) Ale ja jako kobieta nie wierze w ich szczeście..są raczej przegrane,bez miłości,mają wredną pracę w której są wykorzystywane i która im utrudnia znalezienie partnera do życia..bo który zaakceptuje prostytutkę na żonę..no właśnie.

Gość gość
17:52 inaczej czyli jak. Oklamywac i rozkochywac w sobie dziewczyny tylko po to żeby je przeleciec? Czy szukać takiej która zrobi to za kilka drinków co w zasadzie oznacza to samo co burdel tylko ceny nie znasz? Czy może jakoś inaczej.

Gość gość
17:55 poczytaj topimy o dochodach na prywatce w Szwajcarii. Dziewczyny raczej nie wyglądają na nieszczęśliwe.

Gość gość
gdybyś, autorze, tak nie idealizował kobiet i seksu, nie musiałbyś chodzić po burdelach. Ty zapewne czekasz na tę wymarzoną kobietę i wielką miłość. Dużo ludzi tak robi i samotnie dożywają starości, nawet seksu nie zaznają.

Gość gość
@gość dziś Ale prawdziwe. Kobiety same sobie na takie traktowanie zasłużyły puszczając się za byle błyskotki. Sroki j****e.

Gość gość
Lepsza d***** niż dać się złapać i wydoić sztuczką "na wielką miłość"

Gość gość
'' inaczej czyli jak. Oklamywac i rozkochywac w sobie dziewczyny tylko po to żeby je przeleciec? '' - niee,to podłe.. ''Czy szukać takiej która zrobi to za kilka drinków co w zasadzie oznacza to samo co burdel tylko ceny nie znasz? '' - no właśnie to nie jest to samo! dlatego że taka dziewczyna chce sie zabawić po prostu i skoro z tobą pójdzie to znaczy,że ma na ciebie ochotę i na sam seks czyli w zasadzie jesteście sobie równi pod tym względem..to jest duża różnica bo prostytutka może na seks nie mieć wcale ochoty i to dla niej nie zabawa,chodzi tylko o kasę ale robi to bez pożądania...dodatkowo mógłbyś trafić na osobe zmuszaną do prostytucji a wówczas dla niej taki seks to jak gwałt! Dlatego choć nie popieram żadnej formy takiego przedmiotowego seksu to jestem jednak za tym,by tacy jak Ty robili to na imprezach z WOLNYMI kobietami....a nie z tymi,które są niewolnicami..bo prostytutki zbyt często są niewolnicami. ''Czy może jakoś inaczej.'' - no mógłbyś poszukać kochanki do układu..seks przyjaciółki :P to już lepsze bo tu jakaś w miare więź sie pojawia..poza seksem coś robicie razem,rozmawiacie..no i możecie nawet być sobie wierni. Poza tym ja nawet już prędzej jestem za sponsoringiem takim że jedna kobieta ma jednego sponsora..powiesz że to prostytucja i to wiec czym sie różni? Ano tym,że taka "zwykła" prostytutka może mieć 10 klientów dziennie czy ile tam...uprawiając z nią seks to troche tak jakbyś też robił to z jej poprzednimi klientami..a z taką twoją prywatną prostytutką robisz to tylko Ty :P a nawet jak Cię "zdradzi" to nie ma porównania co do tego ile partnerów seksualnych miała zwykła prostytutka..a to jednak ma znaczenie.

Gość gość
w burdelu jest najgorzej bo tam kobiety są najbardziej wykorzystywane a na dyskotece to przynajmniej te dziewczyny sie dobrze bawią..no chyba,ze ci wisi czy kobieta robi coś z tobą z przymusem i może nawet obrzydzeniem skrywanym czy robi to,bo jej sie podobasz i ma ochotę na seks i na Ciebie. Ja bym bardzo źle czuła sie ze świadomością,że facet mnie nie pragnie i nie sprawia mu przyjemności seks ze mną..

Gość gość
no i nawet taka z dyskoteki ma dużo mniejszy przebieg niż prostytutka :P bo raczej mało która codziennie chodzi na disco żeby sie tam walić..i można sobie to przeliczyć..powiedzmy że dziewczyna chodzi na impreze w piątek i sobote i wychodzi stamtąd z 1 facetem..no to ma 2 facetów w tygodniu,nie? a prostytutka..ma codziennie 10 klientów z wyłączeniem niedzieli..czyli przeleciało ją 60 facetów w tygodniu..i co, to nie ma znaczenia?

Gość gość
nie powiesz mi ,że nie ma różnicy.. ale i tak mi to wszystko sie nie podoba..już naprawde wole czekać na kogoś kogo pokocham niż tak byle jak.. a wcale małych potrzeb nie mam.

Gość gość
więc skoro kobieta może zaczekać to dlaczego facet nie? i jeszcze taki facet potem wymaga kobiety,która sama czekała i była "grzeczna" nie puszczała się..a sam jakoś nie chciał czekać i nie obchodzi go,że może jego kobiecie będzie źle z tym..że on chodził do burdelu czy na dyskoteke w wiadomym celu.. czyli podejście do seksu ma nieciekawe. Sztuką jest właśnie cierpliwie zaczekać na właściwą osobę :) jasne,to trudniejsze ale moim zdaniem oszczędza sie sobie samemu patologii. Bo te wszystkie burdele i seksy po pijaku to patologia.

Gość gość
i taki seks wyczekany lepiej smakuje...no i osoba która potrafiła zachować wstrzemięźliwość seksualną będzie wierna bo widać,że nie ulega łatwym pokusom nawet w samotności,że to nie dla niej.

Gość gość
Nie ma właściwych kobiet, każda daje na boku.

Gość gość
ja takiej z burdelu wycałowałem tylko nogi zapłaciłem i wyszedłem

Gość gość
Nie znasz, się stary. Kobiety w burdelu są dla koneserów. Powygina się, położy jak chcesz, popracuje sama, jest zadbana i wysportowana. Lepsze to niż te wszystkie pokryte sadłem kłody po trzydziestce, które jeszcze chcą mieć wymagania, a w łóżku szczyt wysiłku to rozłożyć nogi.

Gość gość
Nie ma właściwych kobiet, każda daje na boku. - odezwał sie znawca wszystkich kobiet wygląd to już inna sprawa..jasne,sporo prostytutek jest atrakcyjnych ale nie wszystkie przecież..podobnie jak nie wszystkie trzydziestki są zapuszczone i grube,jakoś sporo widziałam atrakcyjnych a do prostytutek im daleko :)

Gość gość
no nie ma sie czym chwalić ze płaciłes za seks ona nawet nie miała z tego przyjemnosc****ewnie myslała sobie koncz frajeże bo zaraz sie zezygam:/ zadna przyjemnośc.

Gość gość
była zachwycona

Gość gość
@ odezwał sie znawca wszystkich kobiet x Pukałem sporo mężatek więc trochę się znam....

Gość gość
no właśnie TROCHĘ to nie wszystko..nie znasz wszystkich kobiet. A i o Tobie też za dobrze to nie świadczy,że je pukałeś :O

Gość gość
Przecież taka która daje za drinki jest Jeszce gorsza. Bo ona też leci na kasę. Drinki są nie po to że jej chce się pić tylko po to żeby "wycenić " faceta. Różni się tylko tym ze prostytutką najpierw bierze kasę a pozniej daje a ta z klubu najpierw daje a pozniej chce ciągnąć kasę. Rzadko się zdarza żeby biedny wyrwał taka z klubu. Poza tym skoro jest tyle możliwości to trzeba korzystać z każdej. Żona, kochanka, klub, prostytutka. Życie jest zbyt krótkie.

Gość gość
18:15 do 18:23 wy chyba nigdy nie byliście w burdelu.

Gość gość
@gość dziś Ja się nie angażuję emocjonalnie, a seks to seks.

Gość gość
Sex wyczekany lepiej smakuje. Buhahahahaha

Gość gość
18:32 Witam szwagra. Też tak myślę.

Gość gość
Autor, wg nicku, ma 30 lat a problemy jak zakompleksiony nastolatek.

Gość gość
sukienka super ;) troche nie na temat ale ok :D '' Poza tym skoro jest tyle możliwości to trzeba korzystać z każdej. Żona, kochanka, klub, prostytutka. Życie jest zbyt krótkie'' - dziwne podejście..nie można myśleć tylko o sobie. Z takim podejściem nie powinieneś mieć żadnej żony! korzystaj sobie z zabaw ale bez krzywdzenia innych,nie rób tego kosztem żony :O w życiu najcenniejsza jest miłość a zabawa dla zabawy,seks dla seksu nie ma sensu.. ale widze,że wam nie przetłumacze tego a szkoda kiedyś sami to zrozumiecie,oby nie za późno