Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamjuzdosc321

Ile razy przy staraniach kochałyście sie i w jakie dni żeby się udało prosze o

Polecane posty

Gość mamjuzdosc321

odpowiedz :(

Gość gość
up

Gość gość
2,5 roku i to nie żart jeśli masz regularne cykle 28 dniowe to najlepiej 11, 13, 15, 17 dzień cyklu

Gość mamjuzdosc321
Niby wszystko ze zdowiem w porządku i aż tyle czasu 2 i pół roku :( ile masz lat proszę napisz. Ja jestem po 2 m statan moze krótko alie i tak jetsem zawiedziona. Mam 26 lat mąz 33

Gość gość
ile chcemy i kiedy chcemy :P

Gość mamjuzdosc321
ja panikuję ze coś jest nie tak. mniej więcej wiem ze dni płodne mam w drodku cyklu i wtedy kiedy śluz jest obfitszy, ale to sie nie udało. Nie wiedziałam ze zajść w ciaże jest tak trudno

Gość gość
Wystarczył jeden stosunek. Cykle nieregularne.

Gość gosc44344
Ja się staram o dziecko już 20 cykl czyli prawie 2 lata i nic...; ( jestem już załamana ta sytuacja a widok co drugiej kobiety z dużym brzuszkiem (pracuje w sklepie) wcale mi nie pomaga....:(

Gość mamjuzdosc321
bardzo mi przykro ale bądz dobrej myśli, na pewno w koncu sie uda ;) mam nadzieje ze i mi również

Gość mamjuzdosc321
Czy to zależy od wieku ???? bardziej wieku kobiety czy meżczyzny??? wiecie cos o tym.?

Gość gość
a badanie jakies robicie by sprawdzic siebie i nasienie m?

Gość mamjuzdosc321
ja staram sie dopiero 2 m ale wczesniej byłam u gina i robiłam badania które mi zlecił i kazał się starać a meża nie badałam

Gość gość
Ja odstawiłam antykoncepcję i nic nie liczyłam. Stało się i już, nie zastanawiałam się czy to 3, 5, 10 czy 15 dzień cyklu, mieliśmy ochotę to się kochaliśmy i już. Ciąża w drugim cyklu.

Gość gość
Ponad 3 lata się staraliśmy, kilka klinik odwiedziliśmy, setki badań (mamy klka grubych teczek), kasy poszło w tysiącach na badania i suplementy, a wyniki w normie i ciąży nie było... Cykle regularne, oboje jestesmy zdrowi, dbamy o siebie (sport, aktywność, raczej zdrowe jedzenie). Kochaliśmy się na wszystke sposoby, co 2 dni miesiącami, tydzień przerwy przed owulacją i wtedy codziennie (nie wspomnę o testach owulacyjnych, jakie kupowaliśmy...), jakieś pozycje, cuda.... W końcu poszłam na drożność jajowodów (okazało sę, że są drożne), stwierdziliśmy, że to ostatnia rzecz, jaką robimy (po tym łatwiej zajść w ciążę), po tym badaniu 3 miesiące się kochaliśmy codziennie. Niedługo rodzę, a zaszłam wedle okresu i USG w dni niepłodne!! :)

Gość gość
w 1-ym cyklu 10 i 12 dzień cyklu , przy cyklach 24 dniowych i córka

Gość gość
Ja w akcie desperacji po 1,5 roku kochałam się dzień w dzień i w tym cyklu zaskoczyłam. Może to przypadek i po prosty leki zadziałały

Gość gość
Przy pierwszym dziecku 5 lat, przy drugim kolejne 5, aż zrezygnowałam. Wtedy zaszlam bez leków a za pierwszym razem z lekami. Kochałam się jeden raz bo sie nie widzieliśmy. Zawsze jest nadzieja!!!

Gość gość
A czemu co 2 dni? Już dawno udowodniono, że częstotliwość stosunków nei wpływa wcale na spermę i właśnie można codziennie jak się ma ochotę. Nie jesteście krowami do pokrycia przez buhaja tylko ludźmi. Kochajcie się ile chcecie i kiedy chcecie, bez kretyńskich kalendarzy na sam początek. Współczuję facetowi, który musi patrzeć na datę by wiedzieć czy może na coś liczyć.

Gość gość
Nie wiedziałam ze zajść w ciaże jest tak trudno x bo nie jest trudno tylko z toba cos nie teges , ja nawet nigdy dzieci nie planowalam , szlam z mezem na bzykanie i wychodzilo dziecko , po 2 zaczelismy sie mocno zabezpieczac