Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak bardzo za nim tęsknie a nie moge się z nim spotkać

Polecane posty

Gość gość

Muszę mu odmawiać spotkan bo on mnie olewał, a teraz muszę mu pokazać, ze też mam go gdzies :( On prosi juz o któreś z rzedu spotkanie, a ja mu muszę odmawiać...Tzn nie muszę, ale wiem, ze powinnam.Tylko ile jeszcze tak wytrzymam, tak bardzo za nim tęsknię... Ale wiem, ze jak teraz nie wytrzymam to plan runie... Bo ja mam takie plan żeby z nim zerwać kontakt to o ile mu choć troche zależy może zawalczy

Gość gość
jest baardzo duzo chetnych wolnych kobiet. faceci nie walcza, bo nie ma po co.

Gość gość
gość dziś To by tylko oznaczało, że nie mają uczuć i liczy się dla nich tylko, żeby była dziura do dymania.

Gość gość
Jest dużo wonlnych kobiet, ale napiszę nieskromnie, ze uważam się za o wiele atrakcyjniejszą fizycznie od niego, poza tym jestem dużo młodsza i może być mu ciężko znaleźć taką jak ja. W ogóle to miałam wcześniej facetów obiektywnie przystojniejszych od niego, ale to wlasnie na nim mi zależy... nie wiem dlaczego

Gość gość
Tzn ma on wiele zalet, jest bardzo inteligentnym facetem, z poczuciem humoru, nie jest też jakims brzydalem, ale przystojniakiem też nie. Ale coś w sobie ma co mnie pociąga i bardzo podnieca, bo jest bardzo męski ze stylu bycia, taki stanowczy i w swojej pracy i w zyciu chyba tez Ale uważam, że byłoby mu ciężko zaleźć w miare ładną laskę w moim wieku

Gość gość
nie lubie takiego plytkiego podejscia. znowu kobieta, ktora robi z wieku i wygladu swoja karte przetargowa. nie przyzwyczajaj sie tak do swiezego mlodzienczego wygladu, bo potem kazda ew. zmiana wynikajaca z uplywu czasu moze doprowadzic cie na skraj zalamania nerwowego. xx xx o facetach nie mam najlepszego zdania, ale przynajmniej umieją odciąć się i nie samozadreczac nieudanymi zwiazkami. ida dalej i ukladaja sobie zycie. boze, tez bym tak chciala. moze powinni mi wszczepic jakis stymulator do mozgu.

Gość gość
Popisz się inteligencją skarbie.Przeprowadzimy test.Będę twoim mentorem.

Gość gość
21:01- a to się mylisz, nie kazdy sie potrafi odciac i zapomniec, ja juz o byłej pamietam 3 lata i nadal tesknie

Gość gość
21.13 to bardzo Ci kochany współczuję. Trać jeszcze więcej życia i zyj mrzonkami o byłej. Ona właśnie skacze po jakimś.

Gość gość
21;02 Misiu Pysiu, miales swoj czas na sprawdzanie mojej wiedzy. To juz nie wroci.

Gość gość
No więc skarbie pytanie pierwsze niby banalne a tak naprawdę bardzo ważne. Jaki masz kolor włosów ?

Gość gość
mam ruda p.ipo.szke

Gość gość
Ale kolor włosów na łbie jaki masz ?