Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej dziewczyny czeka mnie in vitro chcialam zebyscie cos napisaly w tym temacie pierwsza wizyte mam 30 czerwca tam pewnie powiedza mi wszystko tylko jestem w obcym kraju i chcialam poczytac wypowiedzi dziewczyn ktore to przechodzily dostalam teraz w maju w pierwszy dzien okresu dostalam zastrzyk i zauwazylam ze po tym okresie nie mam owulacji i zastanawiam sie czy isc teraz i mowc lekarzowi czy czekac na ta wizyte w czerwcu

Gość Mirinka P
Hej przeszlam in vitro w wielkiej brytanii i mam juz 2 letnia coreczke. Co chcesz wiedziec dokladnie? My na poczatku calego procesu mielismy spotkanie z lekarzem ktory dosc dokladnie nam wszytsko wyjasnil.

Wlasnie ja mam pierwsza wizyte 30 czerwca dostalam w tym miesiacu zastrzyk i zauwazylam ze nie mam owulacji i nie wiem czy czekac czy isc powiedziec ze tak sie zadzialo i jak caly proces wyglada z in vitro ja jestem chora na endometrioze i dlatego nie moge zajsc naturalnie

Ja też jestem za granicą, ale invitro chcę robić w Polsce a jak zakażą (bo taki maja plan w sejmie) to w Czechach. W jakim kraju robisz? Musisz powiedziec o braku owulacji. A jak ja stwierdziłaś? Powinnaś chodzić przed invitro na obserwację owulacji na usg

Gość izun78
klara 12 a po czym stwierdzasz brak owluacji > robiłas test owulacyjny > temperatura ?

Gość Renna__
Dor in vitro nie jest zakazana w Polsce :) A gdzie Ci najbliżej? Gdzie będziesz się leczyć?

Renna - jeszcze nie jest zakazane, ale w sejmie pracują od maja nad ustawą która w praktyce zakaże in-vitro w Polsce. Ustawa ma zakazać mrożenia zarodków i tak pozmieniać cały proces że skuteczność wynosiłaby 3%.