Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hotel w łodzi

Polecane posty

Gość gość

Jaki hotel w łodzi i okolicach mozecie polecić?

Gość gość
Polonia Palast

Gość gość
Wyszukiwarka hoteli najlepsza od razu z opiniami

Gość gość
W Zgierzu jest bardzo dobry hotel Diament - zajazd u Przemka sama zobacz http://www.booking.com/hotel/pl/diament-zajazd-u-przemka.pl.html?aid=311097;label=diament-zajazd-u-przemka-QbWz1Nm3BsxZjcPmOpUiAQS70516041036%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Afi%3Atikwd-88553136086%3Alp1011320%3Ali%3Adec%3Adm;sid=68100cb93ed07fa208e65da65579a743;dcid=12;dest_id=-539594;dest_type=city;dist=0;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srfid=196fb455a5efc4ae9306300278623c5b2f090a12X1;type=total;ucfs=1& niejednokrotnie tam nocowałam i zawsze chętnie wracam

Gość Miłkaa22
Ja mogę polecić bardzo fajny hotel niedaleko Łodzi, w Zgierzu http://www.sanremo.com.pl/. Bardzo fajna lokalizacja , poza tym hotel ma naprawdę świetny standard, nadaje się idealnie na wyjazd na weekend, zarówno jak i na wyjazdy firmowe, czy konferencje, ponieważ posiada multimedialną salę konferencyjną.

Gość gość
Hotelem, który najbardziej spełnił moje oczekiwania jest Hotel Borowiecki, wszędzie łatwo dojechać, hotel ma duże, ładne pokoje, wygodne łóżka, małe kosmetyki do dyspozycji oraz bardzo dobrą restaurację. Byłam tam raz służbowo a potem gdy jechaliśmy z rodziną również się tu zatrzymaliśmy.

Gość Zrazek
Ostatnio właśnie byliśmy w Zgierzu na delegacji i nocowaliśmy w Hotelu Diament w Zgierzu. Bardzo sympatycznie. Cena adekwatna do standardu. WiFi działo. Dobre jedzenie w restauracji. Polecamy

Gość gość
http://campoverde.pl/osrodek/ - Przeprowadzałem tutaj konferencję biznesową. Muszę przyznać, że mieli całkiem ładną salę konferencją, którą osobiście oceniam bardzo pozytywnie.

Gość gość
Zdecydowanie tak, tez miałam konferencję w campoverde i każdy z nas wrócił bardzo zadowolony. Bardzo profesjonalna obsługa i cena też bardzo atrakcyjna

Gość gość
Ktoś wspominał o Borowieckim i mogę przyznać rację. Świetna lokalizacja (samo centrum miasta) no i jeśli chodzi o samą jakość pokojów czy jedzenia, to po prostu mucha nie siada!

Gość gKatarzyna
Miałam przyjemność organizować konferencję w Hotelu Borowieckim w Łodzi i chodź dotychczas organizowałam je w innym hotelu traf chciał że nie mieli terminu. Nie żałuję tej decyzji ponieważ wszystko było na wysokim poziomie. Sale konferencyjne w pełni przystosowane z wyposażeniem. Bardzo wielkim atutem jest parking przy hotelu który jest monitorowany i darmowy na 200 miejsc dla samochodów osobowych i autokarów. Wcześniej miałam również z tym problem bo nie dość że mały to jeszcze płatny:/ Bardzo miła obsługa w nagłych przypadkach od razu reagowała na nasze prośby. Nie mówiąc już dziale gastronomii. Rewelacja!!! Lunch bardzo smaczny każdy z gości zadowolony. Od teraz przenosimy się do Borowieckiego. Z czystym sumieniem polecam wszystkim ten hotel na organizacje konferencji.

Gość gość
Poczekam aż Hiltona wybudują, a poza tym w Łodzi nie ma nic poza hotelami, można przyjechać tylko po to żeby pozwiedzać hotele ;)

Gość gość
Myślę że Hotel Diament w Zgierzu to bardzo dobry wybór.