Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony95

moja dziewczyna nie umie sie przekonac do seksu oralnego

Polecane posty

Gość zagubiony95

jesli chodzi o sprawienie mi przyjemnosci jest jak najbardziej na tak, ale w druga strone juz nie pozwala. a ja chce, zeby jej bylo tak dobrze jak mi. wszelkie argumenty nie skutkuja, wiec przestalem naciskac i mowie jej, ze jezeli bedzie miec na to ochote spelnie jej prosbe. czy moze miec na to wplyw fakt ze jestem jej pierwszym partnerem seksualnym? czuje sie tak jakbym ja wykorzystywal, bo ona sie bardzo angazuje w seks oralny i nie chce wzajemnosci.

Gość gość
Może ma kompleksy i boi się że jej myszka nie będzie wyglądała atrakcyjnie dla Ciebie bo na zdięciach się naoglądała i porównuje twierdząc że jej jest nieładna. Albo brzydzi się sobą i po minetce mogłaby czuć odrazę i nie mieć ochoty całować się z tobą, albo boi się infekcji bo naczytała się ile to jest bakterii w ślinie. Moja naprzykład miała opory odnośnie seksu oralnego w jej wykonaniu, wystarczyła rozmowa później sprośne żary na ten temat i już jest ok. A może nie lubi się golić na dole i nie chce żebyś wydłubywał włosy z pomiędzy zębów