Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upokarzanie przez lepszą urodę

Polecane posty

Gość gość
Tak ale może być że komuś spodoba sie to co brzydkie, tylko niech nie nazywa brzydkiego ładnym

Gość gość
Szerokie biodra takie jak u Marylin Monroe to oznaka plodnosci, ale pedofilom sie nie podobaja :D To samo z duzymi cyckami, wiekszosc facetow lubi, ale sa wyjatki, ktore lubia mlodych chlopcow :D

Gość gość
Mam znajome, o ktorych nie powiedzialabym, ze sa atrakcyjne, ale o dziwo, maja powodzenie. Kobiety sa dla mnie nieprzyjemne, zdystansowane, i niektore byly bardzo wredne, ale zeby faceci tak za mna biegali.... to średnio

Gość gość
Może mają charyzmatyczne osobowości. Ja z kolei od kilkunastu lat co jakis czas słyszę tekst "taka piękna dziewczyna na pewno bez problemu kogoś znajdzie" ale też to się nie sprawdza. Mimo że widzę że faceci wodzą za mną wzrokiem, to jednak na tym poprzestają.

Gość gość
Upokarzania nie doświadczyłam, ale czasem wyczuwam niepokój u żonatych kobiet jak np imprezujemy razem (jestem singielką), albo kobiety bardzo się mi przyglądają, np wczoraj taka jedna wymalowana na łąkę blondi długo za mną patrzyła jak już byłam wysoko na schodach, tak jakby nie mogła uwierzyć że można tak ładnie wyglądać bez takiej ilości makijażu jak ona miała.

Gość gość
*na lalę a nie łąkę:-P

Gość gość
"Mam 167cm wzrostu i duży biust, wiec dla wielu mezczyzn jestem idealna, ale dla niektórych moge byc zyrafa z za duzym biustem (dla pedofili jezyk.gif ) " x haha, tak sobie wmawiaj narcyzko. faceci mają różne typy. tak jak i nie wszystkie kobiety lecą na umięśnionych maczo z kwadratową szczęką tak i nie wszyscy faceci lecą na duże cycki i wary obci/ągary. ps. i sprawdz czym jest pedofilia, idiotko

Gość gość
17:04 Z tego , co tu piszecie wychodzi niby na to, ze nie maja rożnych typów :D Gdybym napisała, ze lecą na niskich młodych chłopców to byś mnie poparła :D nie ma czego zazdrościć młody mężczyżno :D Taki żart bo jesteś płaska.

Gość gość
Do tej z 2016.08.14 "Mam 167cm wzrostu i duży biust, wiec dla wielu mezczyzn jestem idealna, ale dla niektórych moge byc zyrafa z za duzym biustem (dla pedofili jezyk.gif ) " x haha, tak sobie wmawiaj narcyzko. faceci mają różne typy. tak jak i nie wszystkie kobiety lecą na umięśnionych maczo z kwadratową szczęką tak i nie wszyscy faceci lecą na duże cycki i wary obci/ągary. ps. i sprawdz czym jest pedofilia, idiotko Właśnie ta z dużym biustem napisała to samo, ze faceci maja rożne typy : " gość 2016.08.13 Piękno jest subiektywne. Mam 167cm wzrostu i duży biust, wiec dla wielu mezczyzn jestem idealna, ale dla niektórych moge byc zyrafa z za duzym biustem (dla pedofili jezyk.gif ) To puste klocic sie ktora jest ladniejsza , nie sadzicie ?" ALE płaska , który wyglada jak młody chłopiec nie dość że mało kobieca to mało inteligentna :D:D

Gość gość
16:56 Fakt, ze nie stać cię na makijaż nie powinien być powodem do zazdrości. Jak sie na kogoś długo patrzymy to znaczy, ze ta osoba głupio wyglada.

Gość gość
No cóż, niskie płaskacze nie są uznawane za atrakcyjne dla większości. To z pedofilią to prawda, pedofile lubią takie małe z niewykształconymi piersami , bo to im przypomina dziewczynki, więc jeśli facet nie może lub boi się zadawać z dziećmi to weźmie dorosłą wyglądającą jak dziecko.

Gość gość
No wlasnie, nie moze wyruuchac dziecka to idzie 17-18 letniej prostytutki:D:D

Gość gość
do 15nastki w galerii :D

Gość gość
Jak sie na kogoś długo patrzymy to znaczy, ze ta osoba głupio wyglada. x Co za bzdury.Jak jakas dziewczyna jest ladna albo nam sie szczegolnie podoba,to tez wodzimy za nia oczami czy nie ?

Gość gość
ok , co ja mam powiedzieć , ja siebie za ładną nie uważam wręcz przeciwnie i co? i faceci na mnie spoglądają :) ale , to jest prawda ,że laski zawsze wygryzą tą ciepłą życzliwą itd, a jestem tego przykładem , ja nie uważam ,żeby facet przystojny , był pusty ,czy płytki , czy był gejem , ja nie słucham plotek !! ja sama poznaje daną osobę i wtedy oceniam , ale to ja mam takie podejście . A co do kobiet , niektóre zapomniały ,że makijaż ma podkreślać urodę ,a nie zmieniać w kogoś innego!! Nie wiem co to za moda ,że idzie młoda ,ładna dziewczyna , na prawdę ładna ,jakby zmyła kilo tapety i ściągnęła skrzydła motyla z rzęs , chodzi o to ,że ja nie wiem co to za moda że laski sobie nakładają 5cm długie rzęsy a na dole nie mają żadnych i komicznie to wygląda , a ja jako kobieta , mnie się to nie podoba , wszystko dla ludzi ale z umiarem !!

Gość gość
17:57 Gdybys nalozyla rzesy i tapete tez bys byla ladna a tak to jestes tylko zyczliwa:D