Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upokarzanie przez lepszą urodę

Polecane posty

Gość gość
Inteligentne lubią, głupie nie lubią, bo poza tym, że nie podobają się mężczyznom tak jak tamte, to jeszcze nie mają nic do powiedzenia i zaoferowania, proste. Tylko puści ludzie zwalają wszystko na powłokę, to przykre, że niektórzy nie potrafią wyjść poza swoje cyniczne poglądy, zadbać o to by być lubianym i nie zwalać szczęścia innych na ślepy los ;) choć gdzie jest to całe szczęście pięknych, skoro są tacy nielubiani ;)

Gość gość
A zresztą, lepiej być ładnym i nielubianym niż brzydkim i nielubianym. Więc pięknisie nie narzekać! :P Si ja

Gość gość
Te ładniejsze mają często większe szczeście w życiu uczuciowym, bo mogą mieć faceta takiego jakiego chcą a nie takiego jaki się trafi, poza tym facet o taką bardziej dba, zabiega, szanuje bo wie, ze może ją stracić a nawet jezeli zostawi to zaraz inny ją poderwie a ona znowu może, ale nie musi. Za to taka kobieta często ma mniej życzliwych koleżanek i wręcz urywa znajomości z kobietami, pozostaje jej rodzina i facet. Te brzydsze często trzymają się razem, mają multum koleżanek, z facetami im różnie,zwykle nie po drodze, ale zawsze moga sie spotkac i ponarzekac, ze on są zbyt wartosciowe dla tych padalców i jacy to faceci są beznadziejni i ch*je bo ten zostawił, ten zdardził, albo się oglada za inną, albo nie docenia, nie prawi komplementów... ale nadal tkwią w zwiazku bo się boją, że lepszego nie spotkają.

Gość gość
Zależy czy dla kobiety ważniejsze są pokusy czy miłość. A to akurat jest prawda, jeśli mężczyzna się nie stara to kobieta odejdzie do innego.

Gość gość
Uroda o niczym nie stanowi. Sama mam grono ,,zyczliwych dziewczyn´´ w miesice z jakiego pochodze, ktore zaczely na mnie przez zazdrosc gadac i wymyslac plotki. Osoby ktore mnie znaja raczej mnie lubia i szanuja. Najbardziej na osoby atrakcyjne gadaja ci, ktorzy ich wcale nie znaja. Trzeba miec wszystko w czterech literach i sie nie przejmowac, bo ludzie zawsze beda gadac. :)

Gość gość
Teraz większość facetów nie ma jaj i czeka, aż dziewczyna zrobi 1 krok.

Gość gość
Ladniejsze i inteligentniejsze mają mniej szczęścia w miłości. To bzdura że mogą mieć każdego, tak się tylko wydaje, a który facet tak szczerze , chciałby mieć za żonę kobietę wysoką, zgrabną, o pięknych rysach i do tego inteligentną, szybko pojmującą wszystko, z inteligentnym poczuciem humoru? Biorąc pod uwagę że większość facetów jest przeciętna z wyglądu (jak to większość)? A ci co myślą że są ponadprzeciętni, nie mają wymagań intelektualnych? Inteligencja już bardzo zawęża pole poszukiwań, a jeśli do tego jest sex appeal, uroda, sylwetka, to takiej jest bardzo ciężko znaleźć partnera.

Gość gość
16:42 dokładnie, a najbardziej tych jaj nie mają kiedy właśnie kobieta jest piękna

Gość gość
Jestes upokarzana bo jestes glupia, zarozumiala i nie umiesz sie wyslowic :D Co to znaczy "lepsza uroda"?? :D:D tłuku bez szkoly Lepsza uroda Hahaha Nie to co ladne tylko to, co sie komu podoba

Gość gość
Chyba upokarzany, przeczytaj jeszcze raz początek i kto założył temat, bo nie kobieta tłuku

Gość gość
Ty wyżej przeczytaj swój post i pomyśl że jest on twoją wizytówką.

Gość gość
Brzydule mają prze-je-ba-Ne :D

Gość gość
twoje wizytówki wystarczą

Gość gość
Smieszne to "nie to co ładne tylko co się komu podoba" Akurat w odniesieniu do ludzi są raczej uniwersalne wyznaczniki urody ozaczajace zdrowie i płodność ale może tobie się podobają choroby

Gość gość
Tutaj też wylał się jad, a nawet nas nie widziałyście:D Zazdrość jest zła i głupia. Krzywdzicie nas oszczerstwami i tym, że wolicie trzymać dystans. Myślicie, że macie prawo niszczyć kogoś tylko dlatego, że ma lepsze ciało?

Gość gość
Uroda przemija, a przyjaźń zostaje na całe życie. Zaprzeczacie same sobie twierdząc, że wnętrze jest ważniejsze i atakując ładniejsze koleżanki.

Gość gość
Zawisc to cecha ludzi ograniczonych,

Gość gość
autorko nieprawda,ludzie obgadują czy jestes piękna czy nie,znam temat z autopsji,jeszcze kilka lat temu byłam aprawdę piekną uśmiechnietą kobieta z dobrze prosperujacą firmą,było gadanie że sponsor mi fire rozkręcił,że pusta jestem itp,obecnie przez depresję (3cie poronienie) mam 20 kg nadwagi,splajtowałam,nie dbam o siebie wgl,a ludzie dalej gadają tylko juz co innego: że psychiczna,że z dwoma psami mieszka ,a ten facet (mąż) co przyjezdza raz w tygodniu(taka praca) to jej kochaś i dziwne że ją chce taką paskudę niedojdę,no bo ona całymi dniami w domu z tymi psami no to skąd niby kasę ma ?

Gość gość
To ci wspolczuje,gosciu.Ludzie bywaja jednak okrutni :O

Gość lolliya
kobieta potrafi obgadac i naplotkowac na inna kobiete, ktora jest atrakcyjniejsza od niej tylko dlatego ze sama ma niskie poczucie wlasnej wartosci. Nie umie sie dowartosciowac inaczej, wiec wiesza psy na innej i to jej pomaga ale na jak dlugo? Takie panie sa swirniete i nie znaja zasad zachowania. Omijac takie szerokim lukiem

Gość gość
Smieszne to "nie to co ładne tylko co się komu podoba" Akurat w odniesieniu do ludzi są raczej uniwersalne wyznaczniki urody ozaczajace zdrowie i płodność ale może tobie się podobają choroby Slyszalas o roznych typach urody dziuniu? domyslam sie, ze masz blond tlenione kudły i wary obciagary :D

Gość gość
Smieszne to "nie to co ładne tylko co się komu podoba" Akurat w odniesieniu do ludzi są raczej uniwersalne wyznaczniki urody ozaczajace zdrowie i płodność ale może tobie się podobają choroby Słyszałaś o róznych typach urody dziuniu? Domyślam się, że masz blond tlenione kudły i wary obciągary :D

Gość gość
No tak, nie dziwię się że TY się tak domyślasz. Przeczytaj sobie o atrakcyjności seksualnej w abc zdrowie , zamiast z typami urody wyskakiwać, dziuniu.

Gość gość
Piękno jest subiektywne. Mam 167cm wzrostu i duży biust, wiec dla wielu mezczyzn jestem idealna, ale dla niektórych moge byc zyrafa z za duzym biustem (dla pedofili :P) To puste klocic sie ktora jest ladniejsza , nie sadzicie ?

Gość gość
17:45 Atrakcyjnosci seksualna dla kazdego jest inna, dziuniu Dlatego grube niskie baby maja facetow :D

Gość gość
gość dziś a myslalam, ze zyrafy sa wyzsze :)

Gość gość
To wskaż mi faceta dla którego młoda Monica Bellucci albo Angelina Jolie nie są atrakcyjne seksualnie, dziuniu.

Gość gość
17:59 Tu sobie poszukaj :D:D

Gość gość
lolliya dziś kobieta potrafi obgadac... taka prawda