Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem piekna, ineligentna, zaradna, ale...

Polecane posty

Gość gość

jestem piekna mam zgrabna figure, 164 cm wzrostu, długie brazowe wlosy, piwne oczy i ciemna karnacje. Do tego jestem inteligentna, mam dobra prace, która lubie i do tego dobrze platna. Jestem zaradna, umie sobie poradzić z każdym problemem. Ale mimo tego mam 30 lat i nie mam swojego faceta dlaczego?

Gość gość
za duze wymagania

Gość gość
Gdzie pracujesz?

Gość gość
bardzo się ciesze ze ci się tak powodzi w zyciu, ze jesteś piekna, zgrabna, inteligentna i zaradna...a teraz wypi..dalaj!!!

Gość gość
w banku

Gość gość
Czyli pracujesz dla krwiopijców i masz zbyt wielkie mniemanie o sobie. Skutkiem tego, jesteś sama.

Gość gość
moze wydajesz sie byc zarozumiala w kontaktach z innymi, a to oczywiscie odstrasza. A chodzisz chociaz na randki? jak szukasz?

Gość gość
też jestem ładna, zgrabna, dobrze zarabiam 3500tysia i trafiają mi się sami nieudacznicy, nieroby, mamuśkowce

Gość gość
Sama tresc tematu swiadczy o tym dlaczego :D "jestem piekna" no litosci :D

Gość gość
bo ci śmierdzi z dupska

Gość gość
często chodze na ranki i na tym się konczy, pare randek i koniec, często slysze jesteś fajna dziewczyna no ale...no wlasnie no ale co? co ze mna nie tak?

Gość gość
często chodze na ranki i na tym się konczy, pare randek i koniec, często slysze jesteś fajna dziewczyna no ale...no wlasnie no ale co? co ze mna nie tak?

Gość gość
a pytalas ktoregos z nich? zapytaj, my Cie nie znamy wiec nikt Ci tu nie doradzi. Moze nie jestes tak piekna jak ci sie wydaje, moze cos jest w twoim sposobie bycia co im nie odpowiada, moze wyczuwaja desperacje, rozne moga byc przyczyny...

Gość gość
ja mam małe cycki beznadziejną pracę za grosze i nie wiem którego wybrać bo każdy jest fajny :-) w sumie nie wiem jak można uwielbiać kobitę z małymi cyckami ale u mnie tak było zawsze

Gość gość
nie smierdzi, bo się podmywam w kazda sobote

Gość gość
Co? Możemy tylko spekulować, na podstawie tego, co sama powiesz. Zakładam, że jesteś zarozumiała i przez to odstręczająca. Ale może się mylę? Nie znam ciebie. Żeby coś naprawdę sensownego powiedzieć, trzeba by było, dowiedzieć się znacznie więcej i zobaczyć jak wyglądasz, bo to co mówisz, też może być niewiarygodne.

Gość gość
lub moze nie trafilas na te odpowiednia osobe, tez mozliwe... Ja mam podobnie...

Gość gość
bo może bierzesz wszystko jak leci i nie masz zadnych wymagan co do faceta, każdy byle miał luloka

Gość gość
Nie pozwol zeby twoje cudowne geny sie zmarnowaly. Za okolo 50 lat i tak wiekszosc z nas bedzie gnilo w trumnie wiec czy to wazne jak wygladasz i jakie masz wyksztalcenie? :o

Gość gość
no coż to dopowiem ,moje wymagania w pierwszej kolejności dotyczą umysłu,musi być mądry ,później -nie może mnie odrzucać czyli sympatyczny w odbiorze ,a później musi być chemia ,więc na 100 taki jest 1 :-)

Gość gość
Faceci się boją takich kobiet. Facet potrzebuje czuć, że sie kobietą opiekuje a Ty na pewno po tym co piszesz nie sprawiasz wrażenia, że można się Tobą zaopiekować. Przyklad z życia wzięty przyjaciel mojego męża jest sam i chce kogoś poznać. Ja mam wolne koleżanki i zdecydowanie większe zainteresowanie budzą u niego moje koleżanki które przedstawiam: miła jest, skromna, trochę nieśmiała, pracuje w sklepie w ciuchami.... wtedy on mówi TAK. Kiedy jednak przedstawiam mu propozycje koleżanki która ma własne mieszkanie no to problem bo on ma dom i może nie będzie się chciała przeprowadzić a jak już wybudował to sprzedać nie chce a jak dodam że ładna zgrabna zaradna dobrze zarabia to jego zainteresowanie sięga dna ;P

Gość gość
ale ja chce gnic razem z mezem a nie sama!

Gość gość
Jesteś po 30... Masz obwisłe cycki, płaską dupę, zmarszczki pod oczami i spieprzony charakter bo nigdy nie miałaś chłopa. O związkach naczytałaś się w Cosmopolitan i szukasz kogoś kto będzie ci usługiwał. Sorry, nie ten klimat.

Gość gość
A na co ci chłop?..

Gość gość
żeby od czasu do czasu wp*****l spuścił, tak dla zdrowotności

Gość gość
gość wczoraj Sama tresc tematu swiadczy o tym dlaczego smiech.gif "jestem piekna" no litosci smiech.gif x Jesli naprawde jest piekna,to ma pisac,ze brzydka czy jak ?:O