Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adrzej1995Ww

Kobieta ma problem z moją przeszłością

Polecane posty

Poradźcie proszę ,bo nie wiem co mam o tym myśleć. Jestem z moją kobietą od roku i na początku wszystko było idealnie, bardzo się dla niej zmieniłem, porzuciłem swoje złe nawyki i urwałem kontakt z kobietami o które była zazdrosna, nie było żadnego sygnału z jej strony. Od około 2 miesięcy potrafi sie na mnie strasznie obrazić (klnie, krzyczy ogónie nie panuje wtedy nad sobą) z powodu ,że czasem jakieś moje działanie przypomni jej o jakiejś sytuacji z mojej przeszłości (aniołkiem to ja nie byłem ogólnie) i potrafi z tego powodu zrobić straszną scenę. Przykładowo ostatnio jadąc pociagiem, kumpel zadał pytanie co bym zrobił jakbym był kobietą ,to ja dla żartu odpowiedziałem ,ze pewnie bym wykorzystywał swoje ciało dla przyjemności lub na koncercie gdy powiedziełm jej ,ze około rok temu byłem na tym koncercie z naszą wspólną znajomą (było to w takim okresie czasu ,że dojrzewaliśmy do decyzji o związaniu sie ze sobą) i od razu awantura ,że mam ją w d***e, bo rok temu o niej nie pomyślałem i bujałem się na mieście z jakimiś laskami. Zawsze po takich scenach następują wielkie przeprosiny z jej strony, ja jej wybaczam ,lecz nie ukrywam ,ze boli mnie takie stawianie przez nią sprawy, bo bardzo się staram i nie chce żeby moja przeszłosć wpływała na nasz związek. Co mam robić?

Gość gość
nie mów lasce takich rzeczy :O mózgu nie masz czy co kup jej róże zabierz do kina na spacer i nie mów o innych kobietach więcej

Gość gość
jej reakcja jest przesadzona, ale nie trudno sobie wyobrazić, że będąc w związku z dupkiem bez taktu ma nerwy na wyczerpaniu. Im częściej jest się wystawiany na takie przyjemności tym mniejszą ma się do nich cierpliwość