Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gorąca prośba o radę

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Prośba o pomoc, bo już nie radzę sobie z tym. W skrócie: pierwsza umowa z pracodawcą - umowa na zastępstwo, wrócił zastępowany pracownik, umowa się rozwiązała, pracodawca zadowolony z mojej pracy, zaproponował nowe stanowisko, które jednak nie zostało utworzone i jedyne co mógł zaproponować to kolejne zastępstwo tym razem pracownika Y. W tym przypadku umowa na okres próbny 3-mce i uwaga - gadka, że jeszcze pewnie na 4 miesiące, bo wraca inny stały pracownik X i żeby nie blokować mu miejsca. W jaki sposób blokuję miejsce pracownikowi X zastępując pracownika Y? Podejrzewamy wszyscy, że chodzi tylko o to, że pracownika Y zastępuje żona kierownika innego działu i wychodzi na to, że ona zmieni zastępstwo po prostu. Jest to osoba, która na niejednym kroku pokazała jaka jest wredna i jako jedyna jest bardzo pewna, że przedłużą jej umowę. Umowę podpisywała w 2014, więc pewnie ma tam wpisane do dnia powrotu X. Z tego co rozmawiałam z kierownikiem to on jest dalej zadowolony z mojej pracy. Czy na moją prośbę pracodawca ma obowiązek dać mi na piśmie dlaczego mi nie przedłuża umowy? Dlaczego moim kosztem?

Gość gość
na układy nie ma rady

Gość gość
trzeba bogatego męża szukać