Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupić na randkę dziewczynie, której chcę wyznać miłość

Polecane posty

Gość gość

Witam. Bardzo chciałbym się związać z swoją wieloletnia przyjaciółką. Niestety nie jestem pewny, co mam kupić na randkę wybrance serca. Czy miś albo bombonierka na pierwszą randkę wystarczy a wielki bukiet czerwonych róż kiedy powiem Jej to co czuję w sercu. Nie będę o resztę się pytał bo się uda! Lecz została mi ta jedna drobna, lecz bardzo istotna kwestia :(

Gość gość
Wiesz co poprostu daj jej kamień z napisem love, no bo kwiaty szybko schną.... A tak serio to kup jedną czerwoną różę i zaproś w fajne romantyczne miejsce... A ona może podejrzewać że się w niej kochasz??? Ja też się przyjaźniłam z typem który cały czas się we mnie bujał i co jakiś czas sprawdzał czy mi się odwiedziło i chce go...Ale Ja nigdy niczego więcej nie poczułam

Gość gość
Alko.

Gość gość
Bombonierka = PRL, Kwiaty? Owszem, ale jak zamierzacie gdzieś potem pójść, to ona z tymi kwiatami będzie chodzić w ręku? Co prawda, wszystko zależy od budżetu, ale ja myślę, że bardziej niż prezent, powinieneś ją zabrać np na dobrą kolację :)

Gość gość
Ani czekoladki, ani misie. Wino i do parku nocą.

Gość gość
j.w.

Gość gość
wypijaaam winoooo ze swojaaa dziewczynaaaa

Gość gość
Tak dyskretnie to idzie, że moja przyjaciółka o niczym nie wie!! I wątpię aby podejrzewała a ja podjąłem już decyzję i zdobędę jej serduszko <3

Gość gość
to się okaże czy ona widzi w tobie chłopaka i pociągasz ją z wyglądu, czy nikogo więcej niż przyjaciela

Kup jej zielony beret i wibrator, jak beret się jej nie spodoba, to niech się pier..... wręczonym przez Ciebie wibratorem :)

Gość gość
Dokładnie, przecież póki co nie masz pojęcia czy chociaż średnio podobasz się jej z wyglądu.

Gość gość
jak ona nie wie o twoim uczuciu to czerwony bukiet moze ja nieco sploszyc, zapros ja do jakiejs romantycznej restauracji, do tego alkohol i rozmowa, szczera rozmowa, nie musisz od razu wyskakiwac z milosnym wyznaniem, raczej sprawdz czy ona odwzajemnia to uczucie, kto wie moze kocha sie w tobie skrycie, czego ci szczerze zycze, zreszta intuicja powinna cos podpowiedziec, takie rzeczy sie najzwyczajniej wie i czuje... :)

Gość gość w trampkach
Miska bo roze zaraz wyrzuci a mis bedzie jej przypominal caly czas o Tobie