Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł2016

Jak namówić dziewczynę do 4 kata?

Polecane posty

Gość gość
Człowiek szuka trochę większych i bardziej wysublimowanych wrażeń niż zmiana pozycji. x Kur/wa jak wrażeń szukasz, to wsadź fiuta w imadło... kretyn. Gdyby mój mąż wyskoczył z czymś takim, to dostałby po pysku i seksu nie byłoby w ogóle... Po co jesteście w związkach, jak chcecie uprawiać seks z innymi? Rozstać się i tyle, wtedy można codziennie z kimś innym i wtedy nie będzie nudno. Wierność w związku to dla mnie podstawa, oznacza to miłość, szacunek, a nie jedynie jestem z tobą bo wypada, bo dzieci, bo kredyt, bo ciężko samemu, ale seks możemy z innymi, bo nudno... co za ludzie.

Gość Paweł2016
Sex z inna para bez wymiany........ale w jednym pokoju to tez glupota?

Gość gość
najlepiej 6-kat albo słoneczko jej zaproponuj, skoro i tak robisz ze swojej kobiety szmate to idz na całego. Wspołczuje jej

Gość gość
To jaki to czworokąt?:D chyba podwójny dwukąt:D Ty debil jesteś a to tylko prowo. Na tym etapie już marne;)

Gość gość
gość dziś a gdzie ju jakies wartości, czym się kierujesz w zyciu? gdzie Bóg, kościół...jakies zasady.... x Już pomijając kościół itp., ja np. jestem niewierząca i uważam, że kościół, czyli głównie księża, powinni się odpier... od życia seksualnego, ale gdzie zwykła ludzka przyzwoitość, gdzie miłość, wierność? Ważna jest chuć-jak u zwierząt: samiec za każdym razem z inną samicą? Chyba czymś się jednak różnimy od zwierząt i nie mam na myśli wyglądu...

Gość gość
weź się palnij w lep i idz do burdelu, tam możesz przechodzić z jednego pokoju do drugiego. a swojej dziewczynie daj spokuj, szkoda jej dla ciebie

Gość Paweł2016
Porozmawiam z nia I jednak zostane przy klasycznym sexie. Bez par Itp.

Gość gość
Seksie

Gość gość
mam wrazenie ze pan Paweł2016. niczym się od zwykłego zwierzęcia nie rózni. Szkoda mi tylko tej dziewczyny, ze z niej chce zrobić taka swinie, która się jedzie zawieść i podstawić pod knura. On swoja kobiete tez chce tak podstawić jakiemuś innemu, obleśnemu facetowi, bez zadnych zasad i szacunku do drugiego

Gość Paweł2016
Jakie pozycje sa najlepsze?

Gość gość
Wyrazy współczucia że laska ma takiego kretyna :/

Gość Paweł2016
Zrezygnowalem bo moze i to bzdura z tym 4 katem. Zostawiam to innym.....

Gość gość
w końcu zes się opamietal?

Gość gość
Nie ciśnijcie tak:D prowokator prawiczek zapewne

Gość gość
Paweł, zacznijmy od tego, ze kazdy posiada inne preferencje i fantazje seksualne. Nie obwiniaj sie za to. Możesz takie mieć i próbować wcielić je w życie. Osoby, które maja inny punkt widzenia, oczywiście mogą go mieć, ale nie wolno im go narzucać i wyzywać Cie - to postawowe prawa człowieka. Takze oponenci, krytykujcie sobie, ale w sposób asertywny i grzeczny, bo na tym polega konstruktywna dyskusja. Tutaj znowu jest tak, ze emocje sięgają zenitu, wy wiecie wszystko najlepiej i tak ma byc. Podkreślam - każda osoba jest inna, a preferencje seksualne to indywidualna sprawa. Pawle, gwarantuje Ci, ze w innym kraju, w którym panuje większa swoboda seksualna, ta dyskusja toczyłaby sie na innym poziomie. Tutaj niestety mamy zaścianek i ludzie tak szybko sie nie zmienia, zwłaszcza ze mamy takie tradycje...

Gość Paweł2016
Zrozumialem ze moze to bym zly pomysl........niech inni sie bawia

Gość gość
"Jeśli chodzi o 4 kat to zaproponuj na początek sex bez wymiany partnerów." zzz czemu do cholery zawsze, ale to zawsze jak jest temat o seksie grupowym, tu musi się pojawić ten imbecyl (czasami piszący jako kobieta) od wymiany partnerów i wspólnego badania u ginekologa? :O

Gość Paweł2016
4 kat bez wymiany byl by tez fajny.......ale na jednym lozku

Gość gość
Nędzny facet i nędzna prowokacja gimnazjalisty.:O

jak to jak? załatw gości z k****ami powyżej 25cm to się przekona od razu :P

Gość gość
Levviatan, baranie, nie jest tak łatwo znaleźć kolesia z 20 cm, a co dopiero mówić z 25 :O