Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł2016

Jak namówić dziewczynę do 4 kata?

Polecane posty

Gość Paweł2016

Próbuje namówić moja kobietę do 3 lub 4 kata ale nie zgadza sie ale po % czesto mowi o tym ze mogla by sprobowac ale temat sie zamyka.

Gość gośćIwona28
Kolejny zakompleksiony impotent z malym fiutkiem, ktory nie jest w stanie zaspokoic swojej kobiety.

Gość Paweł2016
Iwona28 nie prawda. Poprostu sex zaczol byc nudny I chce czegos nowego sprobowac

Gość gość
A ile jesteście razem?

Gość gość
Ja mam to za sobą. Najpierw zaproponuj trójkąt z facetem. Może być sam sex oralny tego faceta w stosunku do niej. Później zaproponuj kobietę. Z tym ze tutaj trzeba uważać. Bo albo sobie kobietki przypadną do gustu albo nie. Na pewno ta trzecia nie moze być zbyt ładna. Jeśli chodzi o 4 kat to zaproponuj na początek sex bez wymiany partnerów. A ppzniej zobaczysz.

Gość gość
A i po polsku piszemy: -nieprawda -po prostu -seks -zaczął

Gość Paweł2016
5 Lat jestesmy razem

Gość Paweł2016
I jak bylo? To odrazu niech przed seksem cos wypije

Gość gość
To chyba wypada Wam współczuć skoro po pięciu latach i to jeszcze nie po ślubie już nudno w łóżku jest:o ja jestem ze swoim facetem od lat dziesięciu w tym po ślubie sześć i mamy małe dziecko i jakoś nie powiem żeby nudno było. Może: -zmieńcie pozycję -zróbcie zakupy w sex shopie -wyjdźcie z łóżka No nie wiem co jeszcze ale skoro teraz już oddasz ją innemu to co wymyślisz za kolejne pięć lat?

Gość gość
Lub zmiencie partnerów a nie namawiajcie kogoś do czegoś na co może nie mieć ochoty

Gość gość
Dla nas to już zaczyna być norma. Trwa to już z 5 lat. W czerwcu jedziemy na krótkie wakacje z taką parą. Aż nie wiem czy wyrobie fizycznie. Genwralnoe strasznie to zbliża.

Gość gość
10:14 - albo tylko mi się tak wydaje a mąż już od dawna ma kogoś na boku. K...rwa co za rada " zmiencie pozycje". Człowiek szuka trochę większych i bardziej wysublimowanych wrażeń niż zmiana pozycji.

Gość gość
10:17 Każdy robi jak lubi ale dodaj że akurat zbliżyło Was, bo zdarzają się przypadki rozpadu związku przez takie kombinacje. Poza tym stawiam że Twoja sytuacja osobisto-rodzinna rożni się znacznie od sytuacji autora.

Gość gość
Jeśli ma to wolę o tym nie wiedzieć:P może zabrzmi to nieskromnie ale uważam że zaspokajam prawie wszystkie jego potrzeby i głupim by był, gdyby ryzykował utratę tego co ma. Ok a reszta propozycji?

Gość Paweł2016
Klasyk, od tylu i na jezdzca takie pozycje czesto mamy I 69 oczywiscie, sexi bielizna jest ale czegos brakuje w lozku........

Gość gość
Czegoś czego nie potrafisz nazwać i zamierzasz tego poszukać po omacku?

Gość gość
Tu nie chodzi o to czy zaspakajasz go czy nie. Tu bardziej chodzi o ciekawość i przeżycia czegoś nowego. To tak jak z jedzeniem. Nie jesteś głodna ale Noe raz chcesz spróbować czegoś nowego tylko po to żeby wiedzieć jak smakuje, ewentualnie poczuć się wyróżniona ze inni ciągle schabowy a Ty wykwitne dania.

Gość gość
Cóż...kwestia różnej interpretacji, gdyż dla mnie to żadne wyróżnienie niestety albo stety. Nie myślę jak facet. Być może i mój mąż jest ciekawy, ale nie potrafię sobie wyobrazić podobnej propozycji (a co dopiero namawiania) z jego strony. Byłoby mi cholernie przykro. Jestem monogamistką do entej potęgi. Nie potrafiłabym się nim dzielić i koniec kropka. Pewnie to tez kwestia wiary, przekonań, konserwatywnego wychowania. Tak czy siak, ja odradzam a co zrobisz to Twoja sprawa.

Gość Paweł2016
Ona Nie jest gruba ani chuda, Tylek ma odstajacy ladny a Piersi duze.........w lozku jest niesamowita ale sprobowac 1 raz chcialbym 3 lub 4 katu.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość Paweł2016
25

Gość gość
Odetchnęłam że jednak młodszy jesteś. Wiesz co? To doprawdy niespotykane żeby facet uważał swoją kobietę za mega atrakcyjna, niesamowitą w łóżku a jednocześnie pisał o nudzie:D próbuj, próbuj wszystkiego.

Gość gość
a kochasz ja?

Gość gość
A no i to że Ty chciałbyś to nic nie znaczy;) ale na wszelki wypadek nie oświadczaj się dopóki na to nie przystanie.

Gość gość
No pewnie że kocha. Całe pięć lat wytrzymał:P

Gość Paweł2016
Ciagle ta Sama monotonia.........w lozku. Czasami przydalo by sie cos odmienic.......a wy macie inne pomysly?

Gość gość
Ja mam. Powiedz jej wprost o tej monotonii i o tym jak to Cię męczy. Jeśli jest bystra i wyrozumiała to szeroko otworzy Ci drzwi na rozmaitości;)

Gość gość
Jakby mój maz mie tak kochal to ja to ja dziekuje za taka milosc. Czlowieku co z toba jest! Gdzie tu wierność i szacunek do swojej kobiety, bo o milosci tu nie ma mowy, może kiedyś ja kochales 5 lat temu, a teraz się znudzila i chcesz robic na niej doświadczenia seksualne

Gość Paweł2016
O co ja lepiej spytac.......3 czy 4 kat?

Gość gość
a gdzie ju jakies wartości, czym się kierujesz w zyciu? gdzie Bóg, kościół...jakies zasady....