Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powinnam zrobić z tym facetem

Polecane posty

Gość gość
wiem, że ma ciężki charakter i pewne nawyki starego kawalera, ale czuje, że mogłabym tego faceta całym sercem pokochać

Gość gość
bawi sie toba,czuje sie kims pozadanym,podbudowuje swoje ego, bo wie ze moze cie miec,wystarczy ze kiwnie palcem :O

Gość gość
Ja tez bylam kiedys w takiej relacji,trwalo to pare lat,stracony czas.

Gość gość
Nie oceniam na podstawie jednej krótkiej rozmowy telefonicznej,ale tego,co napisała Autorka o ich znajomości: że ją nie zaprasza nigdzie,że tylko się wprosił do domu,ale nawet jeśli chodzi o pociągnięcie tego tematu wizyty do końca, to brak tu inicjatywy z jego strony.Ona zaprasza,a on...odwleka,jeszcze nietaktownie jej wypomina,że za bardzo nalega.Myslałam też o jego poglądach o kobietach i niechęci do jakiegokolwiek wysiłku w celu ich zdobycia. Jak nic-podstarzały kawaler ,skąpiący uwagi,czułości i wysiłku. Autorka chyba lubi "ciężkich do zdobycia",lubi być nieszczęśliwa.Może tak widzi miłość,że trzeba "zasłużyć" na uwagę. Droga Autorko,jak chcesz w to brnąć ,to przynajmniej przystopuj na chwilę i poczekaj na jego ******ie nalegaj i nie pytaj o spotkanie .I nie zgadzaj się na seks za szybko ;).

Gość gość
a ty w ogole widzialas na zywo tych rodziców? xx nie musze wspominać przecież o tym ile fajuchow prowadzi podwojne/potrojne zycie - mieszka z konkubinami/zonami a rownolegle obraca inne :D xx xx ma cie w zanadrzu na szybkie ******nko. xx milego dnia :)

Gość gość
na pewno nie prowadzi podwójnego życia, pracuje w jednej firmie z moim kolegą i kuzynem, kuzyn nie raz odwoził go do domu kiedy coś po robocie coś wypili, stąd wiem, że na pewno nie ma żony, ani stałej partnerki...

Gość gość
poza tym w kwietniu mieli impreze firmową na którą mogli zabrać partnerki, on był sam

Gość gość
dziewczyny co powinam zrobić jutro złozyć mu życzenia urodzinowe czy olać to skoro tak się zachowuje ?

Gość gość
Nie lubię być nieszczęśliwa i nie chcę, nie twierdzę też że na miłość trzeba zasłużyć ! Zależy mi na nim po prostu i chciałabym żebys coś z tego było ale teraz czytając jeszcze wasze wypowiedzi upewniam się że tak nie będzie i muszę o nim zapomnieć... od dwóch lat jestem sama, brakuje mi kogoś bliskiego, żeby sie przytulić, pogadać, wypłakać, mam koleżanki, ale to jednak nie to samo co facet, wszędzie wokół widzę te zakochane pary i jest mi tak cholernie smutno, kurde nie jestem jakaś brzydka czy coś... a nie mogę znaleść swojego szczęścia..

Gość gość
ty serio patrzysz na zakochane pary :D ja to łażę tak zamyslona, albo patrze w tel/ksiazke, że nawet jakby sie ktos usmiechnal do mnie to pewnie bym juz nie zauwazyla. nie myslalam że niektorych widok par tak porusza.

Gość gość
nie chodze i nie wgapiam się w pary non stop, ale wczoraj bylam w parku i tam pewno obściskujących się par i jakoś tak smutno mi się zrobiło, też bym chciała mieć kogoś bliskiego czy to takie dziwne?

Gość gość
dla mnie dziwne jest obsciskiwanie sie w miejscach publicznych. nigdy tego nie zrozumiem.

Gość gość
ja tez w sumie nigdy nie przepadałam za publicznymi czułościami, czy nawet chodzeniem za ręke po mieście z chłopakiem... ale kiedy człowiek nie ma nikogo i tak siedzi sam i widze te wszytskie pary to smntno sie robi

Gość gość
olac :P

Gość gość
olać, kurde latwo powiedzieć gorzej wykonać, ale spróbuje

Gość gość
39 lat to już stary kawaler i wątpie czy takiego da się zmienić ale ekspertem nie jestem i może sie da

Gość gość
olac i zadnych zyczen, zapomnialas o jego urodzinach i o nim , i tego sie trzymaj ,niech facet wie ,ze nie moze cie miec na skinienie palcem,moze go to jakos zaskoczy.

Gość gość
Tak ,wyslij mu prezent urodzinowy kurierem,ale taki z******ty prezent musi byc,moze go tym przekupisz :D:D:D

Gość gość
Tak chyba tak zrobię

Gość gość
hahaha nie zasłużył na prezent, to już chyba wolę sobie cos jutro kupić :D

Gość gość
nawet jeśli bys z nim była to ty masz 25 a on 39 wiec 14 lat roznicy troche duzo jak dla mnie ale co kto lubi

Gość gość
z tego co opisałaś to ten facet będzie miał ciężko ze znalezieniem kobiety bo która by chciała gościa od którego nigdy nie dostanie kwiatka nie weźmie ją za rękę, nie będzie zbiegał, każda kobieta lubi być adorowana, starym kawalerom mówimy stanowcze nie

Gość gość
wiem ze ma swoje wady ale ja i tak uważam go za ideał chyba mam coś z glową.. raz była sytuacja że podwiózł mnie samochodem i kiedy miałam już wysiadać uderzyłam sie rękę o otworzona puszczę coli, troche bolało, powiedziałam wtedy trochę z żartach to teraz pocałuj mnie w rączkę żeby nie bolalo na co on, że nigdy nie całuje w rękę

Gość gość
podsumowując, stary dziad który co innego mówi co innego robi nie potrafi się jasno zdeklarować a ty cały czas o nim myslisz, wniosek masz cos z glowa albo tak sie zakochałaś

Gość gość
A ja jestem ciekawa co będzie dalej. znałam kiedyś takiego jednego "starego kawalera" ze swoimi zasadami, niedostępnego, który przez 3 lata mnie zwodził i dziś jest moim męzem, ktorego nie zmienilabym na żadnego innego

Gość gość
z takim sztywniakiem zimnym to i pożycia nie bedziesz miec, łacz ołt :D

Gość romanticDżentelmen
Posłuchaj,jeśli będą urodziny to złóż mu życzenia,tak nakazuje kultura i życzliwość,a wasze relacje opieraj na tym aby się nie narzucać i nie być natrętną.Poczekaj aż on zrobi pierwszy krok,bądź cierpliwa i spokojnie czekaj :)

Gość gość
g.owno prawda, jesli on tobie nie zlozyl zyczen na twoje ur., to ty mu nie skladaj. nie wychylaj sie przed szereg. albo jak wolisz to wyslij mu "czekoladowego" anonima :D np. jakiś list od chocolissimo :D

Gość gość
właśnie kiedy ja miałam urodziny to on do mnie zadzwonił i złożył życzenia w imieniny także zadzwonił. to już zgupiałam całkiem i nie wiem czy mam jutro dzownić czy nie dzwonić ?

Gość gość
skoro on zadzwonił Ty tez możesz, zadzwoń złoż życzenia i tyle albo napisz smsa