Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powinnam zrobić z tym facetem

Polecane posty

Gość gość
Tak przestan o nim myslec bo ci kyos jeszcze zeby wybije moj to non stop kupuje mi ciasteczka a ja je wp*****lam pyszne sa mniam !

Gość gość
to nie ja pierwsza wyszłam z ta inicjatywą zapraszania do domu... sam mówil że przyjedzie na herbatkę, soczek, więc ja na to powiedziałam ok zapraszam przyjedź...

Gość gość
to smacznego :) ja nawet nie mam ochoty na ciasteczka

Gość gość
generalnie to tak :)

Gość gość
On sie toba bawi a ty sie wkrecasz :D

Gość gość
prawdopodobnie za duzo sobie wyobrażam i oczekuje...

e skad, masz prawo tak sie czuc, tylko ten metlik w glowie... wiesz no los tak chcial i co zrobisz? nic nie zrobisz

Gość gość
a Ty co tak kropkujesz? czkawkę masz?

Gość gość
taki glupi nawyk mam tych 3 kropeczek :D

Gość gość
no nic nie zrobię ! poczekam co on zrobi !

Gość gość
O...proszę jak bym czytała o sobie.Też poznałam faceta o podobnym charakterze i dam Ci dobrą radę, uciekaj gdzie pieprz rośnie !!! Ja niby jestem z nim w związku co prawda dopiero jakieś 5 miesięcy , ale mam już dosyć chustawki emocjonalniej a dodam , że też się w nim zabujałam . Jeszcze raz to powiem , daj sobie z nim spokój bo im dalej w las tym więcej drzew.

Gość gość
no, czasem wychodzi się na polanę ;)

Gość gość
wiem, że powinnam tak zrobić jak piszesz, bo tak podpowiada rozum, ale serce mówi zupełnie coś innego.... może powinnam wykasować jego numer żeby mnie nie kusiło i rzeczywiście zapomnieć

Gość gość
Wiem , że serce mówi co innego niż rozum , ale chodzi o to żebyś się później nie meczyła w tym związku tak jak ja .

Gość gość
Masz racje, to dlaczego jesteś ciagle w tym związku skoro się nie męczysz? nie próbujesz z nim rozmawiać o tym co Ci sie nie podoba ?

Gość gość
czizas dziś swietny pomysl wyslij sms, on zapyta rodzicow i moze ci odpisze. mysle ze jestescie dla siebie stworzeni xxx xxx genialne :D

Gość gość
nie wiem czy by sie pytał rodziców czy nie, ale fakt faktem mają na niego wpływ, raz jak rozmawialiśmy jakiś facet slychać było starszy głoś coś zaczął do niego mówić, powiedział ze to ojciec go podsłuchuje i musi kończyć...

Gość gość
Jestem z nim bo już Ci pisałam, że się zabujałam. A co do rozmowy to rozmawiamy oczywiście ,ze tak ,on twierdzi ,że mu zależy i takie tam. Chodzi o to , że dopóki nie jesteś zaangażowana tak na maksa jak ja ,to masz jeszcze szansę wyjść z tego bez większego szwanku uczuciowego, że się tak wyrażę. Ale może się mylę, może z Wami będzie inaczej.

Gość gość
Z twojego opisu wyłania się niezbyt zachęcający podstarzały facet,wygodnicki,sztywny (ma "zasady ":nie daje kwiatów,nie zabiega itp.(jakie to wygodne! czeka aż kobieta o niego będzie zabiegać,księciunio).Da mnie to wygląda,że ma ochotę na seks z 25-latką (wprosił się do ciebie do domu,a nie ZAPROSIŁ cię gdzieś!),ale nie jest zakochany ,ani nawet specjalnie zainteresowany.Niczego w swoim życiu nie zmieni dla ciebie,nie wysili się na nic. Po takim tekscie,że nie dzwonił,bo byś go męczyła pytaniami kiedy przyjedzie,to ja już bym sobie dała z nim spokój... Trochę szacunku do siebie,dziewczyno!

Gość gość
gość dziś Z twojego opisu wyłania się niezbyt zachęcający podstarzały facet,wygodnicki,sztywny (ma "zasady ":nie daje kwiatów,nie zabiega itp.(jakie to wygodne! czeka aż kobieta o niego będzie zabiegać,księciunio).Da mnie to wygląda,że ma ochotę na seks z 25-latką (wprosił się do ciebie do domu,a nie ZAPROSIŁ cię gdzieś!),ale nie jest zakochany ,ani nawet specjalnie zainteresowany.Niczego w swoim życiu nie zmieni dla ciebie,nie wysili się na nic. Po takim tekscie,że nie dzwonił,bo byś go męczyła pytaniami kiedy przyjedzie,to ja już bym sobie dała z nim spokój... Trochę szacunku do siebie,dziewczyno! Dzięki chyba czegoś takiego potrzebowałam usłyszeć !

Gość gość
Ciężko mi będzie zapomnieć o nim bo codziennie do snu kładę się z myślą o nim, w ciągu dnia to samo, ja myślę, tęsknie, a on pewnie ma mnie daleko w d***e ! macie racje najwyższa pora przejrzeć na oczy... ale jest mi tak cholernie smutno, mam pecha do facetów ;/

Gość gość
Bardzo ciekawe, że na podstawie jednej krótkiej rozmowy telefonicznej ludzie dokonują psychoanalizy człowieka i znają go na wylot. :) A może facet był bardzo zajęty albo miał zły dzień. Jak jesteś w nim zabujana to tak szybko nie odpuszczaj. Może to się jeszcze jakoś rozwinie. https://www.sexuarium.pl/

Gość gość
Poczwara bagienna zabujala sie a on ma ja gdzies bo taka prawda ma cie gdzies puknij sie w ten pusty leb

Gość gość
gość dziś Poczwara bagienna zabujala sie a on ma ja gdzies bo taka prawda ma cie gdzies puknij sie w ten pusty leb Nie musisz mnie obrażać. jeśli Ci sie nie podoba to nie komentuj i tyle !

Gość gość
Dziewczyno młoda jesteś, jeszcze nie raz się zakochasz, ale jeśli Cię to dręczy to zapytaj go wprost jakie ma plany względem Ciebie.

Gość gość
gość dziś Bardzo ciekawe, że na podstawie jednej krótkiej rozmowy telefonicznej ludzie dokonują psychoanalizy człowieka i znają go na wylot. usmiech.gif A może facet był bardzo zajęty albo miał zły dzień. Jak jesteś w nim zabujana to tak szybko nie odpuszczaj. Może to się jeszcze jakoś rozwinie. Wiem też to, że jest zajęty, ma pracę która często zaczyna się bardzo wcześnie, nawet 4 rano, a kończy się czasem bardzo późno, wiem, że rodziców ma już w starszym wieku, mieszka z nimi sam, więc ogarnięcie domu poniekąd też jest na jego głowie... wiem też że ma dość ciężki charakter i ciężko byłoby go zmienić lub coś mu narzucić

Gość gość
chyba sama widzisz,ze to trudny czlowiek,chcesz z takim spedzic zycie ?poswiecac sie i byc nieszczesliwa w zwiazku ?

Gość gość
gość dziś Dziewczyno młoda jesteś, jeszcze nie raz się zakochasz, ale jeśli Cię to dręczy to zapytaj go wprost jakie ma plany względem Ciebie. tak powinnam zrobić, ale boję się usłyszeć z jego ust że ma mnie gdzieś... choć pewnie tak jest. Tylko po co sie ze mną bawi nie raz w rozmowach dał mi odczuć, że chciałby żeby coś miedzy nami było... kiedy widywaliśmy sie w jego pracy nie raz złapal mnie za rękę, raz pocałował... ja cieszyłam się jak idiotka a dla niego pewnie to nie mialo większego znaczenia, trochę to boli, kurde aż się poryczałam do laptopa;/