Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powinnam zrobić z tym facetem

Polecane posty

Gość gość
gdyby mi facet powiedział że męczę go pytaniami o spotkanie to bym mu życzeń nie złozyła niech się wypcha ja na Twoim miejscu zrobilabym mega makijaż super ciuchy, włosy poszła tam do tej jego pracy czy gdzieś gdzie go możesz spotkać i pokazala mu co stracił moze go to ruszy

Gość gość
boze dziewczyno szanuj sie jestes mloda pewnie ladna wiosna wokół pewło fajnych młodych facetów a ty siedzisz na kafe i jeczysz za jakimś 40 letnim gościem ktory nawet nie ma czasu sie z toba spotkać. chrzań te urodziny i nie dzwon do niego moze go to ruszy

Gość gość
Tylko że nie interesują mnie inni faceci, nie potrafie sie nikim zainteresować, w głowie mam tylko jego, to że jest starszy ode mnie 14 lat nie ma znaczenia..

Gość gość
tez chcialabym byc starym ramolem zawracajacym laskom w glowach. fajfusy maja klawe zycie :)

Gość gość
za to laski p********e zawróci taki w głowie i sie nie oddzywa

Gość gość
gość dziś Tylko że nie interesują mnie inni faceci, nie potrafie sie nikim zainteresować, w głowie mam tylko jego, to że jest starszy ode mnie 14 lat nie ma znaczenia.. x to po co pytasz innych co masz zrobic jak i tak nic nie zrobisz,zyjesz iluzja ,rozumu nie uzywasz to sie mecz z takim kretynem , to twoje zycie i twoj wybor.

Gość gość
Nie chce do ciebie dzwonic, bo wie, ze bys go meczyla? Ma urodziny i nawet nie wspomnial, zebyscie je razem spedzili? Ty naprawde az tak glupia i zdesperowna jestes?

Gość gość
w urodziny pracuje... nie jestem aż tak zdesperowana, denerwuje i boli mnie ta cała sytuacja dlatego tutaj zalożyłam wątek poprosiłam o rady i upewnilam się czytając wasze komentarze ze robie sobie niepotrzebne nadzieje wobec kogoś kto mnie najzwyczajniej w świecie olewa. jest mi ciężko bo cos do niego czuje a tesknie za nim, ale nie pozwole tyle czasu robić z siebie idiotki i czekać jak głupia...i to też nie jest tak że nikomu innemu nie chce dać szansy po prostu jak do tej pory mężczyźni których poznaje zwyczajnie mi się nie podobają, nie pociągaja, z nim było inaczej od razu była jakaś chemia, wydawało mi się ze z jego strony też ale to pewnie tylko mi się wydawało niestety

Gość gość
Autorko ja akurat nie potrafię nic Ci doradzic, ale trzymam za Ciebie kciuki i zycze duzo szczescia!

Gość gość
Próbowałam już z takim typem faceta- "nie kupuje czekoladek, kwiatów, nie chodzi za rękę", "żaden z niego romantyk"- znam te teksty. Tylko się zawiodłam i nacierpiałam przez niego, bo to nie jest typ człowieka nastawiony na związek. Wszystko robiłby pod siebie- nie chce mu się przyjechać to po prostu nie przyjeżdża, ale też nie powie Ci prosto w twarz "spie*dalaj" żeby nie palić za sobą wszystkich mostów i zawsze mieć opcję awaryjną. Wiem, że każdy człowiek jest inny i Ty i tak pewnie będziesz chciała sama na własnej skórze się przekonać, ale z dobrego serca- nie radzę Ci w to brnąć. Możesz w dniu urodzin napisać mu SMS "wszystkiego najlepszego :)" z czystej kultury, ale następny *******leży do niego. A jeśli on nigdzie Cię nie zaprosi ani do Ciebie nie przyjedzie to walić go :)

Gość gość
Dziewczyno jak sie prosisz tobie doprosisz, w końcu może cie puknie tak jak kiedyś pocałował i znowu zamilknie a ty będziesz bardziej nieszczęśliwa . Każdy facet jak jest zainteresowany to znajduje drogę a zwłaszcza jak dostaje takie sygnały . Życzenia możesz złożyć ale to sprawy nie ruszy do przodu bo ciebie nie zaprosi na kawę . Powie dzięki za pamięć i tyle. On nie czuje blusa a jak będziesz nachalna to zacznie z ciebie drwić . Lepiej znaleźć pretekst do spotkania cos prawdopodobnego np. cos czego sama nie jesteś w stanie zrobić , naprawić a on może w tym pomoc

Gość gość
dzięki za pocieszenie i za te wasze opinie jakos mi tak lepiej jest kiedy to wszystko czytam... tak zrobię na

Gość gośćlisaa
już zaburzylas rownowage skoro on sadzi ze będziesz go meczyc,ot tak tego nie powiedział,z czyms już bylas zbyt do przodu,pewnie się boi ze jesteś namolna zabujana siksa i narobi sobie z toba problemów,a potem placz histerie itp. a po co mu problemy,jak lubi spokojne zycie.,teraz żeby odwrocic role milcz jak grob oprocz zyczen to się robi i nic to nie znaczy więcej w sumie,a potem masz siedzieć na dup*****e i zadnych gestow do niego,masz się zdystansować i żeby to zobaczyl,bo on się ciebie boi w sensie namolnej napalonej na związek dzieci i nie wiadomo co to miał w koszmarach,mozesz to mieć ale nie przy takim siebie ustawieniu siebie w roli chętnej

Gość gość
Nigdy nie byłam w stosunku do niego namolna, nie wypisywałam ciągle sms ani nie dzwoniłam to zawsze on dzwonił, ja pierwsza zadzwoniłam tylko raz no może dwa razy ale być może mógł zauważyć że bez problemu może mnie mieć zawsze chętnie z nim rozmawiałam kiedy dzwonił nawet kiedy nie miałam czasu lub szłam spać to zawsze on pierwszy kończył nasze rozmowy bo ja mogłam go słuchać bez końca. Kiedy spotykaliśmy się w jego pracy też pewnie zauważył po moich oczach że się zabujałam być może tak jest jak piszesz. Dziś są jego urodziny., wieczorem wyśle sms z życzeniami i nic poza tym nie zrobię

Gość gość
Co powinnam napisać w tym sms z życzeniami, jakoś się rozwinąc czy po prostu zwyczajnie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ? ?

Gość gość
napisz ze zyczysz mu rozumumu bo powinien zmadrzec i sie tak nie zachowywac hehe

Gość gość
autorko może Ty sobie za wiele wyobraziłaś względem tego faceta może on po prostu traktuje cię jak zwyczajna znajoma a ty pewne sygnały odczytalaś jako przejaw zblizającego się uczucia miłości związku ?

Gość gość
gdyby mnie traktował jak zwykłą znajomą to po co mnie całował, po co do mnie dzwonił, rozmawiając głownie wieczorami kiedy był po pracy wiele razy powiedział że marzy mu się żebym tu była, że chciałby mnie przytulić, pocałować, że o mnie myśli że mu się śniłam... wiem, że to tylko słowa i w sumie powiedzieć można wszystko, bo od słow do czynów daleka droga, ale te słowa, gesty sprawiły że się w nim zabujałam i teraz mam co mam ;/

Gość gość
ja bym mu życzeń nie złożyła za chiny ludowe trzeba sie szanowac facet ci mowi ze go meczysz kiedy przyjedzie a ty jeszcze chcesz sie lasic i zyczenia wysylac ?

Gość gość
pewnie widze ze masz fest parcie na niego i sie chlopina boi ze go baba chce usidlic wrzuc na luz jak mu zalezy sam znajdzie droge do ciebie a zyczenia mozesz zlozyc task nakazuje kultura

Gość gość kiki
Jestem facetem i ja na Twoim miejscu wysłałbym smsa z życzeniami jak nakazuje kultura. Samym smsem się nie narzucasz w żaden sposób, a zachowujesz taktownie nawet jako koleżanka. Nic nie tracisz nawet jak nic z tego nie będzie. Jeśli nie wyślesz to wyjdzie jak foch lub coś w tym klimacie, a tego pewnie nie chcesz.

Gość gość
chyba masz racja gość kiki, pewnie gdybym z żaden sposób nie zareagowała dzisiaj to uznał by to jako foch z mojej strony, zwłaszcza ze sam wspomniał o tych urodzinach

Gość gość
tylko poczekam chyba z tym sms do wieczora wysle po 20

Gość gość
a może ma jakieś problemy osobiste ze sie tak zachowuje przeciez nie masz 13 lat tylko 25 zapytaj wprost

Gość gość
Wysłałam wczoraj wieczorem sms z życzeniami i zero reakcji ani nie odpisał głupiego dziękuje ani nie zadzwonił tak więc teraz wiem napewno że ma mnie gdzieś. Koniec z nim muszę zapomnieć. Choć to nie będzie proste ale postaram się. Mieli rację wszyscy którzy pisali że tak jest

Gość gość
No widzisz, glowa do gory. Co cie nie zabije to cie wzmocni. Jestes mloda, jeszcze nie jednego faceta bedziesz miala, bo ten nawet nie byl twoj. Olej calkowicie...

Gość gość
dzwonił wczoraj po 22 ale nie odebrałam bo nie słyszalam nawet telefonu, sama nie wiem czy oddzwaniać czy olać już całkiem, w sumie będzie chciał to zadzwoni jeszcze raz

Gość gość
jak mu zależy to zadzwoni jeszcze raz ty nie dzwon