Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialabym sie zwrocic do Boga

Polecane posty

Gość gość

ale cos mnie blokuje,nachodza mnie mysli,ze nie jestem tego warta,zeby zwrocic sie do niego,ze za bardzo nagrzeszylam itd.Caly czas odkladam pojscie do kosciola (do spowiedzi),mimo,ze mam duza potrzebe...ktos mial podobnie ?

Gość gość
potrzebujesz siana? zwróć sie do bociana ;)

Gość gość
up

Gość gość
pogadaj ze św. Przemyslawem onci zalatwi dostep do gory;-)

Gość gość
On podobno jest w niebie to skoro chcesz sie do niego zwrócić to musisz sie położyć na plecach na podwórku

Gość gość
Autorko. Polecam spowiedź u zakonnika. Np. u dominikanina, albo franciszkanina. Bóg na Ciebie czeka, otwórz swoje serce na Niego, on przyjdzie. On Cię kocha i cieszy się z Twojego nawrócenia. Gdy się wyspowiadasz polecam przyjąć Komunię Świętą na klęcząco. Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
Po co odkładasz? Spowiedź Cię oczyści, wymaże grzechy. Zobaczysz jak lekko się poczujesz.

Gość gość
Dzieki za powazne odpowiedzi :)

Gość gość
ja tak mam, ale sie modle. Trudno mi uwierzyc w to ze bo mnie slucha , ale mimo to sie modle. Przynajmniej nie odwracam sie od niego , a jesli nie zaznam jego laski to bedzie oznaczac ze na nia nie zasluguje

Gość gość
Moher sobie poczyta, potem pójdzie do spowiedzi, do komunii, a potem znowu sobie poczyta i tak mu życie zleci. :D

Gość gość
O Boziu kochany, tak, tak, On Ci wymarze każdy grzech, abyś z czystym sercem mogła dalej być złym ludkiem. Boziu, Boziu, Boziu. Jeszcze andruta dostaniesz na znak przebaczenia, oo 😍

Gość gość
Bóg cię zawsze słucha bo jest w Tobie i żyje Twoim życiem. Nie ma opcji,żeby ktoś nie zasługiwał na uwagę Boga - miłość Boga jest bezwarunkowa a poza tym jesteś jego częścią. :)

gość dziś ale cos mnie blokuje,nachodza mnie mysli,ze nie jestem tego warta,zeby zwrocic sie do niego,ze za bardzo nagrzeszylam itd.Caly czas odkladam pojscie do kosciola (do spowiedzi),mimo,ze mam duza potrzebe...ktos mial podobnie ? x owszem, miałam podobnie :) i dziś wiem, że to robota złego aby odciągnąć nas od Wszechmocnego i dziś wiem, że każdy z nas, nawet Słowianin fnw, niezależnie co sam o sobie myśli jest cenny dla Wszechmocnego, Problem jest w tym aby uwierzyć Wszechmocnemu i w to, że On nas Kocha pomimo naszych słabości i zaprasza nas codziennie do Siebie i woła abyśmy odpowiedzieli na Jego Bożą Miłość do nas.

Jeśli ktoś dużo nagrzeszył (tak jak niestety i ja przed nawróceniem) to tym bardziej potrzebuje Miłosierdzia Bożego aby On nas mógł oczyścić i przyjąć ponownie. I warto odwoływać się właśnie do Miłosierdzia Bożego -- tak pisze św. Faustyna w swoim Dzienniczku: 🌻 Sekretarko Mojego miłosierdzia – mówił Pan J/ezus do Siostry Faustyny – pisz, mów dus/zom o tym wielkim m/iłosierdziu Moim, bo blisko jest dzień straszliwy, dzień Mojej sprawiedliwości (Dz. 965). x Nie ustawaj w głoszeniu miłosierdzia Mojego (Dz. 1521). x Mów światu całemu o niepojętym miłosierdziu Moim (Dz. 699). x Niech pozna cała ludzkość niezgłębione m/iłosierdzie Moje. Jest to znak na czasy ostateczne, po nim nadejdzie dzień sprawiedliwy (Dz. 848). x Napisz: Nim przyjdę jako Sędzia sprawiedliwy, otwieram wpierw na oścież drzwi m/iłosierdzia Mojego. Kto nie chce przejść przez drzwi miłosierdzia, ten musi przejść przez drzwi sprawiedliwości Mojej (Dz. 1146). x Dlatego tak wiele razy na kartach „Dzienniczka” rozbrzmiewa to naglące wezwanie Pana J/ezusa skierowane do Siostry Faustyny, a przez nią do całego K/ościoła i świata.

Gość gość
gość dziś O Boziu kochany, tak, tak, On Ci wymarze każdy grzech, abyś z czystym sercem mogła dalej być złym ludkiem. Boziu, Boziu, Boziu. Jeszcze andruta dostaniesz na znak przebaczenia, oo serduszko.gif x Znasz mnie gosciu ?Tak sie sklada,ze w ogole nie jestem zlym czlowiekiem,ale mam swoje za uszami jak kazdy.Wiec takie komentarze mozesz sobie odpuscic.

Autorko tematu, do budowania wiary polecam Ci kanał na youtub pt.: Dotyk Boga x tam jest ogrom świadectw nawróconych ludzi i działania w ich życiu Pana J/ezusa w tym uwolnienia, uzdrowienia i pomocy w każdym obszarze naszego życia. x Świadectwa: https://www.youtube.com/playlist?list=PLMSgIaWKfzE_4MAFWDe_spJAXojNTxRpQ x Pan J/ezus również uzdrawia on-line :)

Gość gość
Który mądry będzie słuchać stada moherów?

gość dziś ja tak mam, ale sie modle. Trudno mi uwierzyc w to ze bo mnie slucha , ale mimo to sie modle. Przynajmniej nie odwracam sie od niego , a jesli nie zaznam jego laski to bedzie oznaczac ze na nia nie zasluguje x oprócz modlitwy potrzebna jest również wiara :) polecam: https://www.youtube.com/watch?v=gYtYD0VQyFA x nieustannie mnie te nauczanka zachwycają :)

I jak Autorko? Dałaś radę coś ruszyć?

Gość gość
to jest polecenie od Boga , a nie wymysł ludzki , aby grzeszny człowiek poszedł do spowiedzi . A dodatkowo w wielu objawieniach powiedziane jest aby nie czekać ale jak najszybciej oddać Bogu grzechy na spowiedzi . Jak masz obawy to poproś o odwagę Maryję a wówczas będzie szczęśliwie.

Gość gość
Jestes autorko ?