Gość Olga_KrK Napisano Maj 19, 2016 Szukam gabinetu który ma kompleksową ofertę stomatologii estetycznej w Krakowie. Chodzi mi głównie o scalowanie, piaskowanie i wybielanie, najlepiej lampą. Możecie polecić jakieś sprawdzone miejsce? Lokalizacja obojętna, byleby w obrębie miasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mejzz Napisano Maj 19, 2016 teraz chyba każdy gabinet ma taką ofertę więc najlepiej to sobie wygooglać a potem sprawdzić opinie w sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 20, 2016 Ja mogę Ci tu podrzucić Annę Król, ale na wizytę trzeba umawiać się z co najmniej miesięcznym wyprzedzeniem. Tak przynajmniej było ostatnio. Jeżeli zależy Ci na czasie to może niekoniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga_KrK Napisano Maj 20, 2016 Aż tak strasznie mi nie zależy na czasie. Możesz podać więcej szczegółów bo ja wrzucam annę król do googla to wyskakuje mi chyba nie to co trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 20, 2016 Skalowanie to podstawowy zabieg higieniczny wiec kazdy gabinet go ma. Poszukaj gabinetu, ktory oferuje wybielanie, a reszta bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 23, 2016 Gabinet jest w nowej hucie na osiedlu 2 pułku lotniczego jeżeli dobrze pamiętam. Sprawdź sobie na stronie. Jak wpiszesz "anna król stomatolog" to Ci wyskoczy. Ja nie będę spamować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 23, 2016 Ja mogę Ci polecić gabinet Indexmedica. Wykonywałam poszukiwane przez Ciebie zabiegi i naprawdę jestem zadowolona z efektów. Uśmiech jest dużo ładniejszy. Poza tym fajne jest to, że szczegółowo informują, jak dany zabieg będzie wyglądał i potrafią doradzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga_KrK Napisano Maj 24, 2016 Ok, mam. Czytam ofertę i nawet nie wiedziałam że istnieje coś takiego jak kolorowe wypełnienia plomb dla dzieciaków. Jako typowe duże dziecko sama bym chętnie skorzystała ;). A tak poważniej to dzięki za namiar. Może się przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trasika Napisano Czerwiec 3, 2016 czy chodzi wam może o ten gabinet http://www.stomatologiakrakowczyzyny.pl/ ? widze ze ceny calkiem sensowne, bo wybielanie lampa okolo 400 zl. byl tam ktos w koncu? polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 6, 2016 Ja tam akurat leczyłam zeby wiec nie wiem jak z wybielaniem ale zakładam że też ok. Lekarka zna sie na rzeczy i potrafi do tego całkiem fajnie doradzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga_KrK Napisano Czerwiec 21, 2016 Ja sie póki co umówiłam na konkretny termin, wiec wypowiedzieć bede sie mogła za jakieś 3 tygodnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2016 Znam Studio Stomatologii Estetycznej SE+ . Myśle ze na tej stronie http://www.ekliniki.pl/centra-gabinety/typ_stomatologia znajdziesz więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2016 Hej, ja jestem pacjentką kliniki Luxdentica, wstawiałam tam implant, a ostatnio zdecydowałam się na licówki porcelanowe. Dla mnie akurat uśmiech jest bardzo ważny, zawsze dbałam o zęby, ale natury się nie oszuka :) Jeśli ktoś planuje implanty lub licówki, to Luxdenticę polecam w ciemno! Tutaj http://luxdentica.pl więcej szczegółów o ich ofercie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość telimenkaww Napisano Lipiec 10, 2016 W Katowicach w klinice Borczyk zajmują sie stomatologią estetyczna ale i implantami http://www.borczyk.pl/gabinet-stomatologiczny-katowice/implanty-zebow/ - tu masz wszystko na ten temat. Ceny przystępne, a jakość usług nie budzi żadnych zastrzeżeń. Wystarczy poczytać opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2016 Poszukaj w rankingu: https://ranking.abczdrowie.pl/c/9,stomatolog,641,krakow Tam są opinie i czym dokładnie się zajmują specjaliści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga_KrK Napisano Październik 12, 2016 Jestem już po :). Wybrałam się w końcu do tego gabinetu Anny Król w Nowej Hucie i jestem zadowolona. Najpierw leczyłam dwa ubytki, a potem już miałam piaskowanie i wybielanie. Efekt dokładnie taki o jaki mi chodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kujki Napisano Listopad 20, 2016 o o mnie interesuje Klinika Dr Cichonia@ zapisałam się tam ale widzę ze nie mam czego się obawiać. Pełen profesjonalizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kimmi Napisano Listopad 27, 2016 spokojna głowa -nic Ci się tam u niego zlego nie stanie! w szczególności że on jest na prawdę dobrym i sympatycznym stomatologiem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Illimi Napisano Grudzień 18, 2016 dokładnie, sama do niego chodzę, fakt nie za często, ale to dobrze. w każdym razie każda wizyta u niego jest dokładna i porzadnie przeprowadzona. nie mam żadnych uwag! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2016 Jeśli chodzi o stomatologię estetyczną w Krakowie, to mogę polecić z całego serca właśnie klinikę Luxdenica na Ruczaju. Robiłam tam implanty i korony i jestem zachwycona z efektów :) W końcu mam ładny i zadbany uśmiech, wcześniej miałam sporo kompleksów na tym tle, głównie z powodu braku dwóch zębów - piątki i szóstki. Miałam wrażenie, że to widać przy każdym moim słowie, aż mi się uśmiechać nie chciało :/ Nowy uśmiech to naprawdę nowy etap w moim życiu, cieszę się, że zdecydowałam się na działanie w tym kierunku, żeby w końcu zaprowadzić porządek w tej kwestii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uszkil Napisano Styczeń 13, 2017 ja chyba mogę się podpisać że stomatologia cichoń jest miesjcem które faktycznie jest sprawdzone i nie ma obaw że np wyleczą nie tego zęba co trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kokonka22 Napisano Luty 12, 2017 no wlasnie słyszałam co nieco o nim, a że jest "na trasie" mojej z pracy do domu to zastanawiałam się czy nie spróbować u niego leczyć zęby...no i chyba się skuszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2017 Hehe, no fakt, że stomatolog leczy tego zęba, co trzeba, a nie innego to chyba nie jest wyznacznik profesjonalizmu, a podstaw sztuki dentystycznej :D Jeśli chodzi o stomatologię estetyczną, to polecam klinikę Luxdentica bez dwóch zdań. Robiłam tam licówki u dra Mateusza Jendrulka. W efekcie mam piękny uśmiech, którego w końcu się nie wstydzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madejanna 0 Napisano Luty 23, 2017 licówki to niestety droga zabawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wkaska 1 Napisano Luty 24, 2017 mnie wybielanie co 3 miesiące kosztuje 150zł,tyle w aptece kosztuje żel którego używam,wybielacz dr martin schwarz home comfort,nie wstydzę się dzięki temu swojego uśmiechu,polecam wszystkim zakomplekionym kobietom,ja też taka była,ale preparat dr martin schwarz zmienił moje życie o 180 stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jullix Napisano Marzec 13, 2017 ja licówki robiłam u Cichonia...fakt może nie jest to najtańsza zabawa ale zrobili mi to bardzo dokładnie i dobrze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panząbek 0 Napisano Marzec 15, 2017 Ja tam za 800zł wybielałem w gabinecie metodą dr martina schwarza.System nakładkowy preparatem dr martin schwarz expert.Warto.Jedna wizyta.Zero bólu.A biel na długi czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kumik Napisano Kwiecień 1, 2017 hmmm nie wiem czy to dużo czy mało ale idę wybielać zęby do dr Cichonia. mam nadzieje ze mnie nie skasuję - ale słyszałam że jest to dobra klinika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opika Napisano Kwiecień 2, 2017 wiesz co nie wiem, cenowo raczej porównywalnie jak w KRK. natomiast czasem warto iść po porstu do dobrego stomatologa, niz do kiepskiego parę razy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bogdansztuka 0 Napisano Kwiecień 5, 2017 mnie nie stać na wybielanie u dentysty,kupuję w necie żel dr martin schwarz home,płacę 149zł i jestem zadowolony,na 3-4msc spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach