Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćM22

Czy go juz stracilam ? ? ?

Polecane posty

Gość gośćM22

Jakis czas temu pisalam z pewnym chlopakiem , ktorego znalam z widzenia i ktory mi sie podobal. Jemu cos sie nie spodobalo i zakonczyl nasza krotka znajomosc w chamski sposob piszac mi ze to nie chce mnie blizej poznac wiec ja zerwalam z nim kontakt. Po pewnym czasie mnie przeprosil, ale ja to na poczatku zignorowalam dopiero jak to przemyslalm to mi zlosc na niego przeszla. Niestety jemu juz chyba nie zalezy bo od przeprosin (okolo5 misiescy) juz nie szuka ze mna kontaktu, nie zwraca na mnie uwagi a ja cos do niego czuje. Na dodatek wiem ze on podoba sie mojej znajomej , ktora jest na miejscu a ja jestem na studiach wiec moge go zobaczyc tylko rz w miesiacu, a ona czesciej . Czy myslicie ze jest jakas szansa go odzyskac ?

Gość gość
daj spokój.

Gość gośćM22
dlaczego

Gość gość
Zamierzasz się poniżać i błagać o łaskę? On zachował się jak debil a ty chcesz o niego walczyć? Gdyby mu zależało nie olałby cię. Bądź mądrzejsza i nie zniżaj się do jego poziomu. Trochę godności.

Gość gość
ale przeprosil i wytlumaczyl

Gość gość
Ladnie z jego strony ze przeprosil. Mysle ze skoro to zrobil to mu zalezy/zalezalo , a przeciez kazdy zasluguje na druga szanse

Gość gość
dziewczyno nie unoś się dumą bo to nie ma sensu. jesli ci zależy na nim to walcz