Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sasiadka dba o dziecko a sama wyglada jak fleja

Polecane posty

Gość gość

Mieszka obok mnie dziewczyna,dosc mloda,ktora rozstala se z mezem(on ma juz nowa rodzine,mieszka w tym samym miescie). Znam ja od lat ( bardziej na dzien dobry) i powiem szczerze,ze to co sie z nia stalo,to jest nie do pomyslenia. Kiedys byla zadbana,szczupla, fajnie ubrana,pazurki,wlosy itp. A teraz ma spora nadwage, tluste wlosy,przygaszona mine, ubrania dobierane nie wiem na jakiej zasadzie,ale po protsu przypadkowe. Dzieko z kolei fajnie wystrojoe, zadbane, szzesliwe, czysty,niezly wozek. Nie wiem naprawde o co chodzi. Jak mloda osoba(nie ma 30),moze sie tak zaniedbac, Ma potencjal,jakby sie ogarnela,to by szybko kogos znalazla,no,ale nie jesli wyglada tak jak wyglad teraz..i to nie jest tylko moje zdanie.

Gość gość
Moze ma depresje po rozstaniu? myslisz,ze samotnej matce z malym dziekiem jest lekko i ma sie czas na strojenie itp? Zwlaszcza jka sie ma zlamane serce?

Gość gość
zajmij sie swoja doopa

Gość gość
Nie będę czytać tych wypocin, ale jedno muszę napisać. Wy się ku/twa zdecydujta! Jak matka wygląda jak gwiazda, wystrojona itp a dziecko ma brudną buzię z czekolady i pobrudzone ubranie to źle, jak dziecko zadbane a matka zaniedbana to też źle. Nosz ja pier/tolę nie macie nic lepszego do roboty tylko omawiać czyjeś życie, wygląd itp itd? Zajmijcie się czymś konstruktywnym :o

Gość gość
tez mi sie wydaje ,ze to depresja.

Gość gość
ale

Gość gość
15.18 - to samo pomyślałam :) Ja też jestem mniej zadbana niż przed dzieckiem. U mnie bierze się to stąd, że zupełnie przestało mnie obchodzić zdanie obcych ludzi. Jak jest jakaś okazja, to jasne, że się odstawiam, ale jak idę z dzieckiem na plac zabaw, to zakładam legginsy i tunikę/bluzę, buty sportowe, włosy (czyste) w kucyk, minimum makijażu albo wcale i mam to gdzieś co myśli ktokolwiek.

Gość gość
no tak,ale ona jest skrajnie zaniedbana

Gość gość
ja po dziecku wygladam i czuje sie lepiej, ale to dlatego ze nie ma klopotow. Jakby mi zycie dalo w d**e, to bym miala w d***e swoj wyglad i tez skupilabym sie na dziecku. Autorko widac, ze masz duzo czasu, moze jakas dosatkowa praca?;)

Gość gość
Autorko kiedys w twoim marnym zyciu moze spotkac cie jakas tragedia. Ktora sprawi ze bedziesz miec inne sprawy na glowie niz szpilki pelny makijarz rajstopki i mini.

Gość gość
ciezko jej jest