Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czujnik czadu piszczy. Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy w bloku na 4 piętrze. Ogrzewanie centralne co zresztą nieistotne, bo i tak już nie grzeją. Kuchenkę mamy gazową, z elektrycznym piekarnikiem. Mama wstawiła bigos i wyszła. Ja miałam go mieć na oku i mieszać. Skończyłam właśnie grzać mrożoną pizzę w piekarniku, trochę zjadłam i pisk. Detektor wskazywał stężenie 150 Ppm. Zmieniłam baterie i znów to samo. Momentalnie wyłączyłam bigos i pootwierałam okna. I znowu pisk tym razem 80 PPN. Po chwili było 000 i tak jest do teraz. Ponad 2 godz. Boję się, że może być coś na rzeczy. Rodzice są skrajnie nieodpowiedzialni. Czynią sobie spokój. Ojciec zaczął najeżdżać na mnie, że jestem histeryczką. Mama wkurzyła się, że wyłączyłam bigos. Na szczęście mama przystanęła na moim i zostawiła otwarte okna. Tak siedzę do teraz.

Gość gość
zamiast zadzwoic po pogotowie gazowe to Ty na kafe prosisz o pomoc, gratuluje...

Gość gość
Wyjmij baterię to przestanie piszczeć

Gość gość
Już nie puszczy i stężenia nie ma żadnego.

Gość doduu
Rajeko masz calkowita racje i powiem szczerze ze tez skorzystalem z oferty sklepu smarthome24.pl z tego wzgledu, ze mam pewnosc jakosci produktu i wiem, ze czujnik od nich zaalarmuje mnie gdy tlenek wegla zacznie sie ulatniac. Za bezpieczenstwo powinno sie placic :)