Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jechać czy nie?

Polecane posty

Gość gość
Ten temat powinny przeczytać matki które uważają że lepiej wychowają dziecko same a facet nie jest im do niczego potrzebny. Poczytajcie matki jak to jest być młodą kobietą bez ojca. Szuka tatusia wśród staruszków i chętnie wskakuje im do łóżka. Smutny temat.

Gość gość
Właściwie to jest w tym sporo racji. Nie wypowiem się za inne osoby ale jeżeli chodzi o mnie to od zawsze bardzo chciałam mieć takiego cudownego tatusia dla którego byłabym tą ukochaną córeczką. Uwagę skupiałam na dużo starszych mężczyznach takich, którzy mieli takie właśnie tatusiowe cechy. Tylko na takich zwracałam uwagę... Kogo szukałam? Tatę. Nigdy nie zwracałam uwagi na młodych chłopaków, młodych mężczyzn... już z samego wyglądu byli dla mnie mało męscy i nie widziałam w nich "tatusia". Nigdy nie potrafiłam odnaleźć się w grupie rówieśników i mój kontakt z nimi zaczynał się i kończył za szkolnymi murami. Jakieś imprezy itd. dla mnie to była jakaś masakra. :o

Gość gość
Co Twoja mama na tą Twoją znajomość z tym mężczyzną?

Gość gość
Jest już przyzwyczajona do (jak sama określa) zięcia starszego od niej samej... Nigdy nie była jakoś przeciwna tej znajomości, nigdy się bardziej tym nie interesowała, a teraz jest to dla niej już zupełnie normalne. Wydaje mi się, że ona też ma trochę to gdzieś. Nigdy nie miałam z nią za super dobrych relacji.

Gość gość
Ten facet nie jest żonaty?

Gość gość
Jest samotnym wdowcem. Wspominałam już tutaj o tym.

Gość gość
Uważaj żeby po tym wyjeździe nie został tatusiem ale dla Twojego dziecka. :D hehehe :D

Gość gość
Poważnie Twoja mama tak obojętnie do tego podeszła?

Gość gość
Naprawdę. Jeśli pytasz o to czy były jakieś krzyki i zakazy to nic z tych rzeczy. Zresztą ja byłam już dorosła gdy go poznałam także...

Gość gość
gość dziś Zadbaj tak na wszelki wypadek o depilację intymną i ubierz jakąś ładną bieliznę. Zabierz ze sobą żel intymny i paczkę gumek. Dobrze radzę. xx xx kluczowe dla tej relacji moze okzac sie wlasnie czy trzeba bedzie uzyc tego zelu intymnego czy nie. jak nie, to znak ze cos cie w nim podnieca :D

Gość gość
może jednak coś ją w nim podnieca :D

Gość gość
Spakowałam się. Jutro jedziemy..

Gość gość
I co??