Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jechać czy nie?

Polecane posty

Gość gość
nie pier.ttol tylko obrabiaj mu gałe szmatko

Gość gość
Myślę że ma ochotę pobyć z Tobą intymnie. :)

Gość gość
niech sie ogarnie, schudnie czy cokolwiek

Gość gość
Zdecyduj czego chcesz. Weekend na działce, czyli nocowanie razem i jest wielce prawdopodobne że dojdzie do seksu. Wtedy skończy się rola tatusia a zacznie kochanka. Tego chcesz?

Gość gość
Jestem bardzo szczupła. Nie mam z czego się odchudzić.

Gość gość
Chciałabym pojechać, lubię spędzać z nim czas tylko, że nie chcę tracić "tatusia"...

Gość gość
chodzilo mi ofaceta. no kazdy wie jak panowie po 50 wygladaja. jakie ciazowe brzuchy. xx uwazalabym na wszelkie laski i jeziorka. tak naprawdę to ile lat go znasz? najczęściej oprawcami są osoby dobrze znane ofiarom.. wiesz o co chodzi. moze ci cos zrobic a potem zwloki wrzucic do jeziora, lasku itp.

Gość gość
Znam go prawie dwa lata. Nie wierzę, że zrobiłby mi krzywdę. Nie on.

Gość gość
Napisz po weekendzie jak było i co było.

Gość gość
Mamy pojechać dopiero w weekend za tydzień. Na razie mam mu dać znacz czy chcę bo on to zaplanuje. Domek itd.

Gość gość
znać*

Gość gość
Ja bym sie przez chwile nawet nie zastanawialam tylko bym sie dobrze zabespieczyla i na wszelki wypadek pare gomek wziela i nic nie kombinowala tylko bym jechala

Gość gość
Mamy jechać już w przyszły czwartek i być tam do niedzieli. Naprawdę chcę pojechać tylko teraz trochę się martwię czego się spodziewać. Co jeśli faktycznie będzie dążył do tego? Z drugiej strony nie mogę w to uwierzyć.

Gość gość
Dasz albo nie dasz, Twoja sprawa.

Gość gość
ale czy to pewne, że on tego będzie chciał?

Gość gość
Ja jeszcze nigdy tego nie robiłam i obawiam się, że to mogłoby spowodować, że stracę tatusia, którego w nim miałam.

Gość gość
A czy my wróżki? To nie zaproszenie na godzinę czy dwie, tylko na nocowanie. A co on zechce, to tylko on wie.

Gość gość
Ciekawe czy zarezerwuje domek z... łóżkiem małżeńskim. :D

Gość gość
Wróżki nie ale chciałam zaczerpnąć sugestii osób, które widzą to być może z innej strony. Nigdy się nie kochałam...

Gość gość
Piszesz o nim czule, że traktujesz jak tatusia, ale dajesz do zrozumienia że jeśli on zechce seksu to mu nie odmówisz. Kto zrozumie kobiety?

Gość gość
Bo to jest tak, że połączyła nas wyjątkowa więź. Mam tak dużo miłych wspomnień z nim związanych, tyle wspólnych rozmów od serca, darzymy się zaufaniem. Czuję, że jest jak tatuś dla mnie. Zawsze chciałam mieć takiego tatusia i w końcu poznałam jego. Obawiam się, że zbliżenie seksualne mogłoby mi to odebrać. Nie wiem. W końcu z tatusiem się tego nie robi.

Gość gość
Rozumiem, jest więź i nie chcesz jej stracić. Więc zadaj sobie dwa pytania. 1) Czy poddawać ją próbie 2) Czy jeśli próba wykaże że on chce seksu, to czy mu go dasz. Albo zadaj i trzecie pytanie. 3) Jeśli dojdzie do seksu, to co dalej? Związek 22latki z 60cio latkiem? Jeśli będzie seks to czasu nie cofniesz i stracisz "tatusia".

Gość gość
To mnie właśnie martwi co będzie po jeśli do tego dojdzie. Kocham go. Jako jedyny był mi przychylny, zawsze bardzo dobry dla mnie, obdarzał mnie taką delikatnością... Nigdy czegoś takiego nie spotkałam ze strony innych ludzi.

Gość gość
Ten temat mnie męczy, bo unikasz jasnych odpowiedzi czego Ty tak naprawdę kobieto chcesz. Powodzenia.

Gość gość
Zdecydowałam już, że spędzę z nim ten weekend. Chcę z nim być i spędzać czas. Mam małą nadzieję, że po prostu będzie jak dotychczas. Jeśli chce zabrać mnie na ten wyjazd żeby zbliżyć się do mnie seksualnie to nie wiem co będzie. Obawiam się, że mogłabym mu ulegnąć jednak mam pewne obawy z tym związane bo nigdy tego nie robiłam. No i przede wszystkim martwi mnie co będzie po tym jeżeli to się wydarzy.

Gość gość
a w jaki sposób Ty go poznałaś autorko?

Gość gość
po choyu czuloscia obdzarzał :D xx nie mozna sobie wymarzyc lepszego dnia na stracenie dziewictwa jak Boże Ciało. uroczystą atmosfere zapewni wam wcześniejszy udział w procesji i adoracja Przenajświętszego Sakramentu. ty będziesz rzucać wiednące już płatki z twego wianka, a on wprawiać się na klęczkach do nocnych wygibasów :D

Gość gość
Brałam udział w konferencji naukowej związanej z moimi zainteresowaniami. On prowadził tam jedną sesję po której zdecydowałam się do niego podejść ze względu na zainteresowania. W ten sposób zaczęła się nasza znajomość. W zupełnie niespodziewanym i nieoczekiwanym momencie.

Gość gość
16:48 hahahaha :D

Gość gość
Zadbaj tak na wszelki wypadek o depilację intymną i ubierz jakąś ładną bieliznę. Zabierz ze sobą żel intymny i paczkę gumek. Dobrze radzę.