Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem znudzony życiem

Polecane posty

Gość gość

Jestem gościem, którego zbytnio nie interesuje życie. Tak naprawdę to nic od tego życia nie oczekuję. Marzę często o zniknięciu, unicestwieniu, i świętym spokoju. Mam ogólnie zmienne nastroje, które mnie męczą.

Gość Bajka1612
Witam. Czym zajmujesz się na codzień? Praca/szkoła?

Gość gość
Niczym się nie zajmuję. Nie chcę mi się pracować i tracić pół dnia w pracy.

Gość gość
up

Gość gość
jak skonczyles edu. to jak najszybciej szukaj pracy, bo z autopsji wiem ze im dluzej pozwalasz sobie potem na odpoczynek tym potem trudniej sie za to zabrac. moze quarter-life crisis?

Gość gość
Już dawno skończyłem edukację. Mam zamiar w tym roku iść do roboty, o ile mnie przyjmą. Ale ogólnie praca nie sprawi, że poczuje się szczęśliwy. Przecież będę wstawał rano, pół dnia spędzał w robocie jak niewolnik, i pracował na swoją powolną śmierć. Ja jestem człowiekiem, który nic nie chcę od życia. Potrafię cieszyć się nieraz zwykłym słoneczkiem, dniem itp. Ale ogólnie to i tak nie pomaga. Jestem znudzony życiem. Książki nieraz kupuję i czytam, pogłębiam wiedzę, lubię po prostu uciec od rzeczywistości. Najlepiej mi, jak śpię i nie mam kontaktu ze światem. również lubię śnić, ale jak budzę się tutaj, to znowu to samo, ta szara codzienna rzeczywistość. Zresztą, chyba zawsze byłem pesymistą, odludkiem w dodatku, już w wieku 18 lat miałem takie myśli. A obecnie mam 25.

Gość gość
tak samo mam, ciekawe jaka para by z nas była, tylko ze ja lubie rozsmieszac ludzi, zabawiac. szkoda ze w kabarety nie poszłam :P cc cos w stylu Robina Williamsa, J. Carrey'a czy O. Wilsona, lubie zabawiac innych a w glebi siebie mam baaardzo czarne mysli

Gość gość
Kto to wie jaka by była. Ogólnie to też nie szukam związków. Wolę spokój i żadnych zobowiązań.

Gość gość
Czyli jesty zwykły stulejarz,nie masz kasy nie masz wyglądu nie masz co robić proste

Gość gość
Nie zależy mi na kasie, bogactwie, pieniądzach, i wyglądzie. Na niczym mi praktycznie nie zależy.

Gość gość
Dodatkowo na tobie też nikomu nie zależy więc po co te żale,idź się powieś i nie marnuj tlenu

Gość gość
ten świat jest nudny jak pipa, rozumiem ciebie

Gość Bajka1612
Witam. Mnie to pachnie depresją...