Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nauczycielka stale dokucza mojemu dziecko że coś bierze

Polecane posty

Gość gość

fakt że córka żywe srebro ,nie usiedzi spokojnie,chodzi do 2 gimnazjum ,wesoła ,lubi sie śmiać ,wiele rzeczy ją rozśmiesza ,wiadomo jak to w klasie ,ktoś zrobi głupią minę i beka. Córka nie chce chodzic na lekcje do tej pani bo mówi że znowu będzie "ty na pewno cs brałaś bo sie tak nienaturalnie śmiejesz" Dzisiaj też nie chciała pójsć do szkoły bo były 2 h zastęstwa z tą nauczycielką. Kazałam jej powiedziec ostro że pani ją obraża i że chce do dyrekcji po zgodę na wyjazd do szpitala,skoro pani uważa że ona coś bierze. Czy dobrze? ps : mam milion procent pewności że córka nic nie bierze,pewno jakies piwo kiedyś tam wypiła,papierocha skopciła -wiadomo świeta nie jest,ale na stówe nie bierze żadnych dop ani innych syfów.

Gość gość
Autorko, ja bym na wywiadówce (lub jeśli nie to umówiła spotkanie z panią) i nagadała jej ostro. Dziecko raczej się nie wybroni, nauczyciel zawsze będzie dla niej odpowiednikiem "szefa w pracy". ja bym najechała na nią tak tak : CO TO ZNACZY WG PANI "ty na pewno cs brałaś bo sie tak nienaturalnie śmiejesz"!!!!!!Proszę się wytłumaczyć??!! A niech się stresuje nauczycielka;P