Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile za pokoj

Polecane posty

Gość gość

Hej. Lece z chlopakiem do Irlandii za 3 tyg. Mamy mieszkac w domu ktory wynajmuje moja kuzynka z jej partnerem i 3 dzieci. My miec bedziemy double room. Jest to prawie centrum dublina... Pytalam jej kilka razy ile bd jej placic razem za msc ale nie otrzymalam odpowiedzi... Bo jeszcze nie wie bo to bo tamto... Powiedzcie mi ile tak na oko mamy liczyc za samo wynajmowanie pokoju...

Gość gość
Z 70 albo 80 Euro za pokój, skoro to niemal centrum.

Gość gość
Hahahaaaaa nastepne polczyny na pokoiku beda gnić:D ile razy mu bedziesz musiala laske robic szwinio?:D

Gość gość
A co zazdroscisz jej chopakowi tej laski?:D

Gość gość
Taa pewnie z płaskodu/piem i cycami wielkosci sliwek:D

Gość gość
250£ to i tak bardzo tanio. Taniej nigdzie nie dostaniesz, No chyba, że to rodzina i chcą was sponsorować. To co innego.

Gość gość
no i co ze bedzie wynajmwac, pozniej sobie swoje kupi. Kazdy od czegos zaczyna.

Gość gość
3 dzieci i mieszka z partnerem. Niezla patologia :D

Gość gość
Tiaaa kupi sobie , za 30lat jak splaci kredyt na zmywaku hahahahahah:D :D

Gość gość
a w Polsce sobie kupi bez kredytu? W polsce ceny mieszkan w porownaniu do zarobkow to masakra

Gość gość
Zalozmy ze kanadyjczyk zarabia $3500-5000 miesiecznie a Polak 3500-5000zl i teraz przy swoich zarobkach co moga u siebie w kraju kupic. Kanadyjczyk kupi dom za ok $450.000 a Polak za 450000 zl co? moze na kawalerke starczy, a moze nie. To samo z samochodami kanadyjczyk kupi super woz za $45000, a Polak kupi za 45000zl jaki samochod? Podsumowanie; ceny w Polsce w porownaniu do zarobkow to w wiekszosci przypadkow drozyzna. Nie smiej ze ktos zaczyna od zera bo moze z tego przyslowiego zmywaka znalezc lepsza prace i mu sie ogolnie poszczesci.

Gość gość
Buheheheh wasza ekonomia emigranckie osrusy to dno :D chodzi o to aby nakosic hajsu w Uk i kupic cos w PL. Ja tak zrobiłem i mam piekne mieszkanko w Gdańsku wsród swoich i bez śmierdzących ciapatych i tumanow angoli. Rozumiecie to poyeeby?

Gość gość
a co w Polsce na to nie mogles zarobic?Trzeba bylo zarobic to w PL panie MACZO :D Jak bedziesz chcial zmienic samochod to znow musisz z Gdanska wyjezdzac zeby troche funtow zarobic? :D

Gość gość
uk jest po to wlasnie aby skubac tych beszczelnych angoli :D

Gość gość
Pieniadze to nie wszystko. Anglia dala mi wiecej szczescia w tydzien niz Polska w 20 lat. Bueheheheeee dzieki za to ze moglem wyleciec z tej nudnej, rytynowej ch/ujni i wreszcie zaczalem zyc przez duze Z :D